Wellness i Nordjylland | VisitNordjylland

Wellness i Nordjylland

Wellness-behandlinger er en lille luksus i hverdagen med stor effekt for både krop og sjæl.

I Nordjylland finder du rig mulighed for afslapning og velvære på et dejligt kurophold med spa og wellness.

De mange wellness-tilbud i Nordjylland byder på alt lige fra massage og ansigtsbehandlinger til dampbad, jacuzzi og boblebad med sauna.

Vi har fremhævet nogle wellness-steder i Nordjylland, som tilbyder både den klassiske spa-oplevelse med sauna, spa og bade og også tilbyder behandlinger:

 • Romulus, Skallerup Seaside Resort ved Vesterhavet
  Wellnessafdelingen på Skallerup Seaside Resort er som at rejse tilbage i tiden, idet man straks tænker på det gamle Rom med dets romerske termer. Her finder du fontæner, termalbade, dampbade, saunaer og rislende vand, og der er desuden mulighed for forskellige behandlinger.
 • Læsø Kur
  Oplev historien om det moderne nordiske kurbad i den tidligere Vesterø Havnekirke, der er baseret på det salt, som Læsø er berømt for. Læsø Kur har masser af saltbade, saunaer og dampbade, hvor du desuden kan lade batterierne op med en skøn kurbehandling.
 • Ruths Wellness i Skagen
  På  Ruths Hotel tilbydes også wellness med sauna, dampbad, massagebruser, terapibassin og motionsmaskiner. Det hele kan afsluttes med en behagelig wellness-behandling.
 • Dayz Rønbjerg
  Slap af på det familievenlige feriecenter Dayz Rønbjerg nær Løgstør, som har en dejlig wellnessafdeling med spa, sauna, dampbad, hamam og også tilbyder behandling såsom massage og kropsbehandlinger.
 • Body Wellness i Blokhus
  Hos Feriecenter Nordsøen har du et dejligt wellnessområde med spabad, tyrkisk bad, fællessauna og flere bassiner med forskellige former for vandmassage. Tilbyder også behandlinger såsom massage og hot stone og har desuden en fitness-afdeling.
 • Løgstør Parkhotel - Golf & Wellness Resort
  Nyd et ophold på parkhotellet med adgang til swimmingpool, spa, sauna og dampbad og få også massage samt fod- og ansigtsbehandlinger.
 • Sydthy Kurbad
  Kombiner både spa og behandling hos Sydthy Kurbad, hvor der er både saunaer, dampbad, massagebassin og meget mere. Prøv også en behandling som fx massage og ansigtsbehandlinger.
 • Hotel Viking: Aqua Spa & Wellness Resort i Sæby
  På hotellet kan du kombinere både varme bade med blid massage og dampbad efterfulgt af en luksusbehandling udført af wellnessafdelingens professionelle massører og hudplejeeksperter.
 • Nordic Spa, Himmerland Golf & Spa Resort i Farsø
  Spa dekoreret i rene, naturlige toner kombineret med karakteristiske mosaikfliser på væggene og mange forskellige bade og saunaer. Er du også til golf, så er dette det helt rigtige sted!
Brug vores oversigt til at finde et dejligt wellness sted, der passer dig, og få en oplevelse for krop og sjæl:

Se den samlede oversigt over steder med wellness i Nordjylland

Del denne side

Hvad er wellness?

Wellness handler om velvære i både krop og sjæl

Wellnessbehandlinger

Læs om de mange behandlingstyper inden for wellness i Nordjylland

Forkælelse og velvære i Nordjylland

Forkælelse kan være mange ting. Det kan være ren afslapning - en pause fra en travl hverdag med gastronomiske smagsoplevelser, en shoppetur eller og en gang wellness med massage.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.