Udendørsaktiviteter for børn | VisitNordjylland
Der findes ikke dårligt vejr - kun dårlig påklædning!

Udendørsaktiviteter for børn

Nordjylland er hele året rundt fyldt med spændende udendørsaktiviteter for hele familien - både i naturen og i Nordjyllands hyggelige byer.

Nordjylland er kendt for sin unikke naturoplevelser - en gåtur langs stranden, hygge i skoven, og så er der da også masser af sjove oplevelser for hele familien.

Herunder finder du en række forslag til udendørsaktiviteter, hvor børnene især er i centrum.

Del denne side

Indendørsaktiviteter for børn

Nordjylland er året rundt fuld af masser af spænding og oplevelser - også hvis vejret ikke lige er til at være udenfor. Nordjylland summer af arrangementer og aktiviteter for hele familien - se bare her!

Nyd vinteren i Nordjylland

Din guide til vinteren i Nordjylland, med masser af inspiration: Aktiviteter for børn og voksne, de største nordjyske begivenheder samt gode tilbud på oplevelser i Nordjylland.

Sjov og spas for børn i Nordjylland

Nordjylland er fuld sjove og dejlige aktiviteter for børn og barnlige sjæle - skal der fart på med vilde forlystelser aktiviteter, ses på dyr eller måske rejses tilbage til vikingetiden?

Udsigtspunkter i Nordjylland

Nordjyllands natur er helt fantastisk og det er svært at udpege det mest imponerende udsigtspunkt. Her findes masser af romantiske steder og tankesteder, hvor du kan nyde roen og stilheden. 

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.