Udendørsaktiviteter for børn | VisitNordjylland
Der findes ikke dårligt vejr - kun dårlig påklædning!

Udendørsaktiviteter for børn året rundt

Der findes ikke dårligt vejr - kun dårlig påklædning!

Udendørsaktiviteter for børn

Nordjylland er hele året rundt fyldt med spændende udendørsaktiviteter for hele familien - både i naturen og i Nordjyllands hyggelige byer.

Nordjylland er kendt for sin unikke naturoplevelser - en gåtur langs stranden, hygge i skoven, og så er der da også masser af sjove oplevelser for hele familien.

Herunder finder du en række forslag til udendørsaktiviteter, hvor børnene især er i centrum.

Del denne side

Nordsøen Oceanarium

Indendørsaktiviteter for børn

Nordjylland er året rundt fuld af masser af spænding og oplevelser - også hvis vejret ikke lige er til at være udenfor. Nordjylland summer af arrangementer og aktiviteter for hele familien - se bare her!

Vinter i Nordjylland

Din guide til vinteren i Nordjylland, med masser af inspiration: Aktiviteter for børn og voksne, de største nordjyske begivenheder samt gode tilbud på oplevelser i Nordjylland.

Sjov og spas for børn i Nordjylland

Nordjylland er fuld sjove og dejlige aktiviteter for børn og barnlige sjæle - skal der fart på med vilde forlystelser aktiviteter, ses på dyr eller måske rejses tilbage til vikingetiden?

Aktiviteter i Nordjylland

Nordjylland byder på et væld af aktiviteter, hvad enten du er til fart og spænding eller afslapning i ro og mag. Her i Nordjylland er der tid og plads til at få pulsen op, til at grine, bade og til at leve.

Adventskonkurrencen - vind fantastiske præmier

Fra mandag den 26. november og frem til den 23. december kan du hver dag deltage i årets store adventskonkurrence, hvor du kan vinde fantastiske præmier for over 42.000 kr. Deltag her!

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.