Vinteroplevelser i Nordjylland | VisitNordjylland

Vinteroplevelser i Nordjylland

Selvom temperaturen daler, og dagene bliver kortere tilbyder Nordjylland et væld af fantastiske oplevelser! Vi har samlet alt det bedste til jer, så det eneste I skal er, at varme jer med hinanden selskab i de kolde måneder. Her på siden vil I finde smagsoplevelser, wellnessophold og kunst og kultur, så I med sikkerhed får en oplevelsesrig vinter! Uanset om I er til inde- eller udehygge, står vi gerne inde for, at der findes en oplevelse for jer nord for det land I kender.

Tag et kig her på siden og vurder, hvorvidt I har mest brug for at nyde hinandens selskab på et weekendophold, eller en lokal gastronomisk oplevelse, som I sent vil glemme?


Det sker i Nordjylland denne vinter

Hygge og afslapning

Nordjylland byder på masser af råhygge for både store og små i Nordjylland. Her er luften frisk, kakaoen smager bedre og roen giver plads til masser af afslapning og tid til at leve.

Nyd kunsten og kulturen i Nordjylland

Nord for det du kender er det ingen kunst at hygge sig, der er rig mulighed for at opleve kulturelle perler.

Forkælelse og velvære

Forkælelse kan være mange ting. Det kan være ren afslapning - en pause fra en travl hverdag med gastronomiske smagsoplevelser, en shoppetur eller en gang wellness med massage.

Vinterbadning

Vinterbadning er noget, de færreste forbinder med velbehag, for det er koldt! Faktum er dog, at flere og flere mennesker er begyndt at kaste sig i bølgen blå i vinterhalvåret.

Gastronomi i Nordjylland

Nord for det du kender findes der et væld af lækre restauranter og gårdbutikker, som byder velkommen i hyggelige omgivelser og serverer mad i topklasse!

Strand, fjord og natur

Oplev Vesterhavets brusende hav og brede sandstrande, østkystens milde og børnevenlige strande og de mange naturoplevelser. Oplev landet nord for det du kender.

 

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.