Vind en ferie for 2 på badehotel i Blokhus | VisitNordjylland

Vind en ferie for 2 på badehotel i Blokhus

Konkurrencen er afsluttet.

Vind et skønt forkælelsesophold med gastronomiske oplevelser i Nordjylland

Nu har du chancen for at vinde et 3 dages ophold på det nye eksklusive Strandhotellet i Blokhus, nyde en 3 retters gastronomisk oplevelse på Strandingskroen, mærke roen falde over dig i Anne Justs Have samt tage på opdagelse i Blokhus og omegn på cykel.

Præmien indeholder:

  • 2 x overnatning for 2 på Strandhotellet Blokhus
  • 2 x 3-retters middag på Strandingskroen
  • 2 x entrébilletter til Anne Justs Have
  • 2 x cykelleje alle 3 dage, vælg mellem klassisk eller MTB cykel.

Præmiens samlede værdi er 5.670 kr. og kan ikke byttes til kontanter.
Konkurrencen kører fra den 7. juli til den 14. august kl. 12:00, vinderen får direkte besked.

Du skal blot besvare spørgsmålet nederst på siden for at deltage i konkurrencen. Hint

 

Strandhotellet i Blokhus er opført som et originalt badehotel, med den velkendte atmosfære og stemning, uden at gå på kompromis med de forventninger og behov, som hotelgæster har i dag. Hotellet er placeret midt i byen, men samtidig kun få meter til den brede hvide sandstrand.

Strandingskroen har gennem historien været kendt for fascinerende omgivelser og kulinariske oplevelser. Fornemme gæster, såsom Kong Fredrik den 7., har gennem tiden gæstet kroen og mange mærkedage er fejret her. De unikke rammer med antikviteter og strandingsgods, har givet kroen dens navn og den gastronomiske oplevelse er helt i top.

I 1991 påbegyndte blomstermaler Anne Just arbejdet på Haven i Hune sammen med sin mand, arkitekt Claus Bonderup. Et livsværk, der senere skulle blive et 7.500 m2 stort eventyrland af farvetematiske småhaver og arkitekttegnede havehuse. I dag er Haven i Hune en af Danmarks mest besøgte haver, og hvert år lægger 20.000 haveglade gæster vejen forbi.

Hune-Blokhus Cykeludlejning udlejer tip-top klargjorte cykler til hele familien i alle størrelser. Prøv en af de fantastiske cykelruter rundt i ferielandet. Nyd f.eks. en tur langs stranden eller igennem det dejlige landskab med skov, klit og lyng. Besøg nogle af de mange kunsthåndværkere i omegnen eller kør en tur i Gateway Blokhus og få en oplevelse ud over det sædvanlige.

Del

Del denne side

Badeferie

En badeferie nord for det du kender giver mulighed for at koble af og få ladet batterierne op. Det giver en helt unik mulighed for at gå lange ture på stranden og hoppe i vandet.

Sommer i Nordjylland

Sommer er fuld af spændende begivenheder og events i Nordjylland - få overblikket over regionens mange oplevelser for enhver smag.

Badehotellet i Svinkløv

Badehotellet på TV2

Oplev Nordjyllands smukke vestkyst i "Badehotellet" på TV2 i 2019, hvor 6. sæson ruller over skærmen.

Begivenheder

Nordjylland byder hele året på et kæmpe udvalg af store og små events. Her får du vores oversigt over de største og bedste events i Nordjylland netop nu!

Den nordjyske natur

Den nordjyske natur byder på helt specielle oplevelser. Oplev det bakkede istidslandskab, de unikke lyngområder, Nationalpark Thy, vildmoserne, Vesterhavet eller de store nordjyske skove.

Attraktioner og seværdigheder

Nordjylland byder på attraktioner og oplevelser for både børn og voksne, uanset om det regner, sner, tør eller solen skinner.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.