VIND en fantastisk VIP-tur til Nordsøen Oceanarium med overnatning på Fyrklit | VisitNordjylland

VIND en fantastisk VIP-tur til Nordsøen Oceanarium med overnatning på Fyrklit

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET

Nu har du chancen for at vinde et helt fantastisk og enestående VIP besøg på Nordsøen Oceanarium. Vi udlodder en spændende familietur for 2 voksne og 2 børn med overnatning på Feriecenter Fyrklit, der ligger med fantastisk udsigt til Vesterhavet fra de fleste lejligheder.

Præmien indeholder:

  • Entré for 2 voksne og 2 børn til Nordsøen Oceanarium
  • Lækker frokost for 4 personer
  • Is til børnene og kaffe og kage til de voksne
  • VIP besøg hos dykkerne bag kulissen
  • Overnatning for 4 personer på Feriecenter Fyrklit
  • Minigolf eller fodboldgolf for 4 personer på Fyrklit

Præmiens samlede værdi er 3.200 kr. og kan ikke byttes til kontanter.
Konkurrencen kører fra den 7. august til den 4. september kl. 12.00, vinderen får direkte besked.

Du skal blot besvare spørgsmålet nederst på siden for at deltage i konkurrencen. Få et hint til svaret.

Nordsøen Oceanarium
Oplev Nordeuropas største akvarium, der byder på et spændende eventyr under havets overflade. De 10.000 m2 indendørs, 5000 m2 udendørs, 70 akvarier og mere end 6.500 fisk og andre havdyr, giver en hel dags oplevelser i det våde element. 

Feriecenter Fyrklit
På kanten af Vesterhavet. Flot beliggende med fantastisk udsigt til Vesterhavet fra de fleste dejlige og lyse lejligheder. 50 m til stranden. Inden- og udendørs badeland. Børnevenligt med aktivitetshus, minigolf, fodboldgolf, trampoliner, mooncars og meget mere. Internetadgang.

Del

Del denne side

Nordsøen Oceanarium

Tag familien med og udforsk havets hemmeligheder i Nordeuropas største akvarium, hvor I kan opleve klumpfisken, havkatten, hajerne og sælerne blive fodret af bl.a. en dykker! 

Sensommer

Nordjysk sensommer byder på lækre lokale smagsoplevelser og masser af aktive oplevelser i Nordjyllands skønne natur og hyggelige byer. Få overblikket her. 

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.

Konkurrencer

Deltag i vores vores konkurrence og vind skønne oplevelser i Nordjylland! En sand fornøjelse at kunne sende glade konkurrence-vindere ud på oplevelser i Nordjylland!

Den nordjyske natur

Den nordjyske natur byder på helt specielle oplevelser. Oplev det bakkede istidslandskab, de unikke lyngområder, Nationalpark Thy, vildmoserne, Vesterhavet eller de store nordjyske skove.

Aktiviteter i Nordjylland

Nordjylland byder på et væld af aktiviteter, hvad enten du er til fart og spænding eller afslapning i ro og mag. Her i Nordjylland er der tid og plads til at få pulsen op, til at grine, bade og til at leve.

Begivenheder

Nordjylland byder hele året på et kæmpe udvalg af store og små events. Her får du vores oversigt over de største og bedste events i Nordjylland netop nu!

Oplevelsesbooking

Oplevelsesbooking gør det let for vores potentielle kunder at finde, booke og købe oplevelser i Nordjylland. Målet er at øge salget hos oplevelseserhvervet. Læs mere om Oplevelsesbooking og hvordan du kommer i gang her.