Vind Østers- og muslingepremiere ophold på Mors | VisitNordjylland

Vind Østers- og muslingepremiere ophold på Mors

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET. SE DEN HELDIGE VINDER HER.

Er du vild med maritim stemning og alt godt fra fjorden?

Hvis du svarer på spørgsmålet nedenfor, deltager du automatisk i lodtrækningen om et Østers- og muslingepremiere ophold for 2 personer på Mors den 13.-14. oktober 2018 (samlet værdi på 1.540 kr).

Præmien indeholder et ophold for 2 personer i forbindelse med Østers- og muslingepremiere på Mors den 13.-14. oktober. Formiddagen står på en dejlig champagnebrunch i forbindelse med DM i champagnesabling og østersåbning. Om eftermiddagen byder opholdet på 3 stk. østers- og muslingedelikatesser samt 1 glas champagne pr. person i forbindelse med Østers- og muslingepremieren. Dagen afsluttes med en overnatning på Danhostel, der ligger i gåafstand fra dagens begivenheder og med direkte udsigt til Limfjorden.

Præmien er datobestemt, og kan ikke ombookes eller ombyttes til kontanter. Vinderen udtrækkes mandag den 1. oktober 2018 kl. 12 og får direkte besked.

For at deltage i konkurrencen skal du besvare spørgsmålet nedenfor. Hint til svaret finder du på vores side om Mors.

Svar på konkurrencespørgsmålet herunder:

  

Modtag nordjyske ferietips året rundt 

Læs meget mere om den fantastiske præmiepakke:

Del denne side

Mors - Limfjordens perle

Limfjordens perle - Mors byder på skøn natur, moler langs fjordbredden og et hav af skaldyr og smagsoplevelser.

Lokale smagsoplevelser

Gå på opdagelse i den lokale gastronomi samt de lokalt dyrkede og producerede fødevarer i Nordjylland. Her - nord for det du kender - er der nemlig fyldt med lækre råvarer og unikke madoplevelser.

Limfjorden

Limfjorden er Nordjyllands nordligste fjord, og strækker sig fra Thy på Vestkysten til Hals på Østkysten. Midt i fjorden ligger øerne Mors og Livø. 

Ø-ferie i Nordjylland

Oplev Nordjyllands hyggelige ferieøer - solskinsøen Læsø, Limfjordens perle Mors eller de hyggelige småøer Livø ved Løgstør og Egholm ved Aalborg.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.