Vikingemarkeder i Nordjylland | VisitNordjylland

Vikingemarkeder i Nordjylland

Vikingemarkeder i Nordjylland

Kom til sommerens store vikingemarkeder rundt omkring i Nordjylland. Smag på mad fra vikingetiden, se vikingerne kæmpe eller gå på opdagelse i de spændende boder, hvor man bl.a. kan prøve at lave smykker af skind eller skabe ild med flintesten. Vikingecenter FyrkatLindholm HøjeSebbersund Vikingeby og Aggersborg rummer en masse spændende historier fra vikingetiden.

Læs også mere om vikingetiden, middelalderen og stenalderen.

Se sommerens vikingemarkeder herunder:

Del denne side

Vikinger i Nordjylland

Nordjylland er fuld af spor fra vikingetiden. Her er masser af vikingemarkeder og seværdigheder som f.eks. Fyrkat, Aggersborg, Sebbersund og Lindholm Høje.

Historien om Nordjylland

Vikingetiden, jernalderen og middelalderen er nogle af de tidsaldre du kan opleve i Nordjylland. Nordjylland er fuld af historiske steder og minder fortiden.

Adventskonkurrencen - vind fantastiske præmier

Fra mandag den 26. november og frem til den 23. december kan du hver dag deltage i årets store adventskonkurrence, hvor du kan vinde fantastiske præmier for over 42.000 kr. Deltag her!

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.