Vesthimmerland | VisitNordjylland

Vesthimmerland

Vesthimmerland er specielt kendt for Muslingebyen Løgstør - den hyggelige havneby ved Limfjorden.

I Vesthimmerland findes mange muligheder for aktiviteter og naturoplevelser. Besøg de dejlige strande, prøv en cykeltur, en vandretur eller et spil golf på et af de fire golfanlæg, f.eks. hos Himmerland Golf og Spa.

Vesthimmerland er kendt for ”Muslingebyen Løgstør”. Løgstør ligger ved Limfjorden, hvor man kan finde den lækre specialitet. I byen finder man masser af gamle gader med små huse bygget til 1800-tallets fiskere og sømænd, og her summer af liv i den smukke natur. Gå en tur langs med havn eller strand eller nyd området ved Frederik den VII's Kanal, som ligger parallelt med vandet. Oplev også den skønne ø, Livø, eller følg nogle af Vesthimmerlands fantastiske vandreruter.

Besøg handelsbyerne AarsFarsøAalestrup og HvalpsundLandal Rønbjerg Feriepark er desuden et feriecenter, hvor ungerne kan få brændt noget energi af, og når du alligevel er på de kanter, så tag en tur over til Livø, måske til den årlige jazzfestival?

Attraktioner og oplevelser

I Vesthimmerland er der både oplevelser for børn og voksne. De åbne vidder giver den perfekte ro til dejlige golfoplevelser.

Danmarks eneste stenaldercenter, Stenaldercenter Ertebølle, er blandt andet en mulighed for at kombinere spændende historie med sjove aktiviteter.

Limfjordsmuseet i Løgstør kan I få en skøn sejltur og få et indblik i Limfjordens kulturhistorie, og bagefter slentre langs den smukke Frederik den VII's Kanal fra 1861.

Herregården Hessel er endnu et must, hvor du finder arrangementer hele året rundt. Herregården ligger med udsigt over Limfjorden, og her kan du se, hvordan man levede for 150 år siden.

Skal der masser af aktiviteter på programmet, kan du og børnene nyde en skøn dag på Landal Rønbjerg Feriepark, hvor I finder bowling, badeland, minigolf og meget mere. Er du mere til fart, er der masser af muligheder for mountainbiking ture i den smukkeste natur.

Spisesteder og smagsoplevelser

I Vesthimmerland er der rig mulighed for store smagsoplevelser. Du kan blandt andet besøge Kanalfogedens Køkken og Restaurant P.O.L.O, som begge er på listen over Nordjyllands bedste restauranter, og er du til fisk og skaldyr, så må du endelig ikke gå glip af den årlige Løgstør Muslingefestival eller Muslingepremieren.

Se alle mulighederne her.

Overnatningsmuligheder

Sommerhus, campingplads, shelter, hotel eller Bed & Breakfast … Vesthimmerland har det hele. Læs mere om mulighederne her.

Se mere på www.visitvesthimmerland.dk

Kontakt VisitVesthimmerland

Løgstør Turistbureau
Toldbodgade 8
9670 Løgstør

Email: info@visitvesthimmerland.dk

Telefon: +45 53 887 999

Del denne side

Muslingespisning

Alle events i Vesthimmerland

Skal ferien tilbringes i Vesthimmerland? Se hvad du kan vente af spændende begivenheder i Vesthimmerland på dit næste besøg her.

Løgstør vartegn

Besøg VisitVesthimmerland

Læs mere om Vesthimmerland og få inspiration til lokale oplevelser, så du kan planlægge ferien.

Løgstør

Oplev hyggelig, maritim feriestemning i "Muslingebyen Løgstør" - nyd musik i særklasse til Kanaljazz og Løgstør Open Air eller spis jer mætte i lækre muslinger til muslingehøstfest og muslingefestival.

Øer og fjorde i Nordjylland

Læsø, Mors, Limfjorden og
Mariager Fjord

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.