Vandrerhjem i Nordjylland | VisitNordjylland

Vandrerhjem i Nordjylland

Nordjyllands vandrerhjem er et tilbud til alle, uanset rejsemåde og alder. Du vil opleve en hyggelig og afslappet atmosfære og et rart og uforpligtende fællesskab, og du vil uvægerligt møde nye og spændende mennesker. Det eneste der skal til, for at din ferie bliver vellykket, er faktisk, at du kommer med åbent sind og holder af at møde andre mennesker. Fra vandrerhjemmenes side gøres der nemlig utroligt meget for at gæsterne skal føle sig hjemme og godt tilpas. Der lægges stor vægt på hyggeligt og socialt samvær. Rare opholdsrum, pejsestue, grill i haven, legeplads til ungerne, bordtennis etc. er med til at skabe den gode kontakt.

Danhostel værelse

Nogle vandrerhjem i Nordjylland ligger i byerne, andre i mere landlige omgivelser. Mange er nye og udrustede med helt moderne faciliteter, andre er gamle og ligger i smukke og spændende bygninger, som er varsomt restaurerede og med masser af atmosfære.

Sengetøj, dvs. lagen, dyne- og pudebetræk, samt håndklæder kan du selv medbringe, men du behøver det ikke, da det også kan lejes på vandrerhjemmene. Til gengæld skal du lade soveposen blive hjemme, da det nemlig ikke er tilladt at sove i sådan én på vandrerhjemmene.

De fleste vandrerhjem i Nordjylland serverer en rigtig sund og nærende morgenmad, så du er godt rustet til den nye dags udfordringer og oplevelser. I fælles interesse har f.eks. DANHOSTEL Danmarks Vandrerhjem fastsat en standard for morgenmaden. Det betyder, at du kan være sikker på at finde en stor og meget velforsynet morgenmadsbuffet på alle vandrerhjem.

Aftensmad serveres også på nogle vandrerhjem, og den skal - ligesom morgenmaden - bestilles i forvejen. Flere vandrerhjem serverer i øvrigt særlige børnemenuer.

Hvis du foretrækker selv at stå for madlavningen, er der f.eks. gæstekøkken på alle DANHOSTEL vandrerhjem. Her finder du alt i gryder, potter og pander, og oftest er der udover komfur både ovn, køleskab og kaffemaskine. Derimod er det en god idé selv at medbringe tallerkener, bestik, viskestykker o.lign.

En anden mulighed er Cabinn, som tilbyder en kombination mellem vandrerhjem og hotel til en forholdsvis billig pris.

For grupper i alle aldersklasser er vandrerhjemmene helt perfekte til overnatning og fast base. Værterne er erfarne folk med et stort lokalkendskab, og de kan derfor give gode råd og vejledning både før og under jeres ophold. På mange vandrerhjem er der også undervisnings-lokaler med alt tænkeligt udstyr. Ikke blot de ydre rammer er i orden, det er forplejningen så sandelig også med to gode, daglige måltider. Men husk at bestille plads i god tid.

Sportsfolk kan med stor fordel benytte vandrerhjemmene, der ofte ligger sammen med eller tæt på idrætscentre. Dermed er vandrerhjemmene i Nordjylland oplagte til træningslejre, stævner, turneringer, dommer- og trænerkurser.

Se alle vandrerhjem i Nordjylland

Del denne side