Medvirkende skuespillere i Tvillingerne og Julemanden | VisitNordjylland

Medvirkende skuespillere i Tvillingerne og Julemanden

Hvilke skuespillere medvirkede i "Tvillingerne og Julemanden"? Hvem spillede tvillingerne? Hvad hed julemanden og hvad hed hans kone? Alt det kan du læse meget mere om herunder.

Nordjylland havde i løbet af 2013 besøg af et større filmhold og en hel del skuespillere for at TV2s nordjyske julekalender kunne blive til en realitet.

De medvirkende skuespillere i "Tvillingerne og Julemanden" er:

 • Julemanden Nicolas: Lars Hjortshøj
  Lars Hjortshøj spillede den kluntede og elskelige Nicolas, lige som han gjorde det i Ludvig og Julemanden.
 • Julemandens kone: Camilla Bendix
  Camilla Bendix var også medvirkende på ny fra Ludvig og Julemanden som Nicolas' kone, Julie.
 • Tvillingen Peter: Martin Hempel Barkholt
  Peter var den kløgtige af de to tvillinger, og han kunne altid finde på en god plan. Peter hjalp gerne til på gården sammen med hans tvilling, men de var ikke bange for at stikke en nødløgn til deres forældre for at hjælpe Nicolas. 
 • Tvillingen Signe: Marie Højgaard Andersen
  Signe var den modigste og mest spontane af de to tvillinger. Hun hjalp gerne forældrene Anders og Nanna på gården, men hun var ikke bange for at bryde et par regler sammen med Peter.
 • Dr. Schwartz: Nicolaj Kopernikus
  Dr. Schwartz var en dygtig videnskabsmand, som hadede julen. Derfor ønskede han at finde Lysets Sten, så han kunne tilintetgøre julen for altid. 
 • Tvillingernes storebror, William: Alex Høgh Andersen
  William var tvillingernes storebror. Han var 17 år, vild med ishockey og så arbejdede han i familiens gårdbutik, hvor han kom til at arbejde sammen med ekskæresten Emma, som han syntes var super irriterende, da hun stadig var vild med ham. Derfor var William ikke særlig sød overfor Emma. William forelskede sig i den mystiske og smukke pige Regitze, der fik job i gårdbutikken, efter hun sørgede for, at Emma brækkede foden.
 • Regitze: Sarah-Sofie Boussnina
  Regitze var Dr. Schwartz' velopdragne datter, der blev sendt ud i menneskenes verden for at vinde Nicolas' tillid og skaffe Lysets Sten. Det var svært for Regitze at håndtere alle de følelser, der hører med til at være menneske, ikke mindst da hun blev forelsket i tvillingernes storebror, William.
 • Tvillingernes mor, Nanna: Lærke Winther Andersen
  Nanna var meget optaget i familiens forretning og forsøgede at opdrage sine børn til at være ansvarlige og fornuftige. Hun mistænkte nogle gange sine børn for at være “ude på noget”, men stolede på dem. 
 • Tvillingernes far, Anders: Casper Crump
  Anders var til tider ret forvirret, glad for at lave mad og eksperimenterede med forskellige smagsvarianter. Anders var åben, venlig og troede det bedste om andre, særligt Nicolas, som kunne hjælpe ham med skueretterne.

 


Producer, Instruktør og Manuskript

 • Direktør & Producer: Morten Rasmussen
 • Instruktør: Tilde Harkamp
 • Manuskript: Camilla Hübbe og Anna Neye

Del denne side

Tvillingerne og Julemanden

Tvillingerne og Julemanden

Læs mere om TV 2s julekalender, som er optaget bl.a. i Aalborg og Hirtshals. Nicholas (julemanden) får denne gang hjælp fra tvillingerne Peter og Signe i kampen mod den onde Dr. Schwartz.

Ludvig og Julemanden

Ludvig og Julemanden

Læs mere om TV 2s julekalender, der foregår i Nordjylland på Børglum Kloster, hvor spøgelset "Stygge Krumpen" spænder ben for Nicholas´(julemanden) og Ludvigs søgen efter skatten.

Julemarked i Aalborg

Jul i Nordjylland

Julen byder på masser af spændende oplevelser i Nordjylland. Se oversigten over de hyggelige julemarkeder, find opskrifter på traditionelle, nordjyske juleretter og find nordjyske gavetips.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.