Tversted - Gamle huse i egnens stil og brede strande | VisitNordjylland

Tversted

Tversted er en lille hyggelig landsby bebygget med smukke, gamle huse i egnens stil. Kører du direkte gennem Tversted, kommer du til en af vestkystens bedste og bredeste strande med høje klitter og store vidder.

Aktiviteter og oplevelser

Nyd den fantastiske strand ved byen, sejl i kano på Uggerby Å eller gå på opdagelse i byens antikforretninger, gallerier og små kunsthåndværkere, der laver keramik, glaskunst, strik og billedkunst af høj kvalitet. Områdets største attraktion er Det Blå Ishus, hvor den hvide guf på toppen af isen er på grænsen til det magiske.

I nabobyen Bindslev finder du også Ørnereservatet, hvor du kan opleve himmelens konger helt tæt på.

Se alle aktiviteter og attraktioner nær Tversted

Begivenheder - Det sker i Tversted

I Tversted kan du komme på "bunker-ture", hvor du bliver guidet rundt til de gamle bunkere i området, og hvert år i uge 42 summer Tversted af jazz, når der afholdes Tversted Jazzy Days.

Se kommende begivenheder i Tversted

Spisesteder

I Tversted finder du mange hyggelige fiskerestauranter som for eksempel Tversted Strandkro, hvor du kan få et lækkert måltid mad.

Se alle spisesteder nær Tversted

Overnatning

I Tversted og omegn er der rig mulighed for at campere, overnatte på naturlejrplads eller leje et privat værelse. Hoteller finder du i Hirtshals.

Se alle overnatningsmuligheder nær Tversted

Inspiration til ferie i Tversted: www.tversted.dk

Del denne side

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.