Thisted | VisitNordjylland

Thisted i Thy

Thisted

Thisted er den største by i Thy med ca. 13.000 indbyggere. Alligevel har byen bevaret sin stemning af intimitet, hvilket fornemmes når man går en tur gennem de små hyggelige gader, som Thisted er så rig på. Her er krinkelkroge og strejf af fordums tider med smukke gamle bygninger, men også nutidens fristelser i form af et bredt og alsidigt udvalg af store og små butikker, gaveboder, caféer og restauranter, hvor der er noget for enhver smag og pengepung.

Aktiviteter og oplevelser

Hele sommeren syder byen af liv og arrangementer, og hver uge er der mange aktiviteter for børn, f.eks. fremstilling af bolsjer, eventyr, skattejagt etc., tursejladser på træskib for hele familien, og for de voksne en rundvisning på Thisted Bryghus.

I bymidten ligger anlægget Christiansgave fra 1821. Her er også et friluftsteater, som bruges til forskellige forestillinger, her er ”Kongelunden”, hvor kongebusterne står side om side, samt en Urtehave i Christiansgave med gamle køkkenurter og noget så eksotisk som spiselige blomster.

Se alle aktiviteter og attraktioner i Thisted

Begivenheder - Det sker i Thisted

”Thisted By Night” er en farvestrålende begivenhed i maj med aktiviteter, natåbne butikker, alskens guf til ganen og et stort afsluttende festfyrværkeri.

Derudover er hver fredag og lørdag er Store Torv rammen om en livlig torvehandel.

Se alle events i Thisted

Spisesteder

Thisted byder på et væld af spisesteder, hvad enten det skal være summende cafeer, lystige kroer eller skønne restauranter - Thisted har det hele.

Se alle spisesteder i Thisted

Overnatning

I Thisted er der rige muligheder for overnatning i såvel badehotel, feriehytter og på campingpladser.

Se alle overnatningsmuligheder i Thisted

Få mere inspiration til ferien i Thisted: www.visitthy.dk

Kontakt det lokale turistbureau

Thisted Turistbureau
Store Torv 6
7700 Thisted

Email: info@thy.dk

Tlf: (+45) 97 92 19 00

Del denne side

Thy

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.