Slettestrand - Smukt og varierende naturområde | VisitNordjylland

Slettestrand

Slettestrand

Slettestrand er et rekreativt område med noget af den smukkeste og mest varierende natur, som Danmark har at byde på - bred sandstrand med Blåt Flag, afskærmet af lave klitter og er bilfri. Derfor er det heller ingen overraskelse, at TV2's Badehotellet er optaget her.

Kystfiskerne i Slettestrand hiver stadig deres både op på stranden hver dag, for Slettestrand er noget så sjældent som en lille fiskerby, der stadig er i funktion, beliggende i et dejligt naturområde.

Aktiviteter og oplevelser

Gå på opdagelse i den skønne natur omkring Slettestrand, hvor du kan ride, golfe eller svømme i de nærliggende byer.

Ellers kan du også finde Svinklovene i Svinkløv Klitplantage, Bulbjerg, som er Jyllands eneste klippe, fuglereservatet "Vejlerne", som er Nordeuropas største fuglereservat samt Galleri "Lien", som fremviser topmoderne kunst.

Se alle aktiviteter og attraktioner nær Slettestrand

Begivenheder - Det sker i Slettestrand

I Slettestrand og de omkringliggende byer er der ofte arrangementer. I juli løber Slettestrand Sommerfest af stablen, hvor man i skønne omgivelser kan nyde en øl, mens der konkurreres i ringriderkonkurrencen.

Se alle events nær Slettestrand

Spisesteder

Skal sulten stilles, er der rig mulighed for at nyde frokosten med havudsigt i Slettestrand. Besøg blandt andet Restaurant Slettestrand, som serverer hjemmelavet mad af den bedste kvalitet af primært lokale- og økologiske varer.

Se alle spisesteder nær Slettestrand

Overnatning

Overnatningsmulighederne i Slettestrand og omegn er mange, men de fleste vælger at leje et sommerhus eller campere. Prøv også Feriecenter Slettestrand, der ligger klos op ad Lienskrænten, og som tilbyder aktiviteter for børnefamilier, mens man bor i ferielejligheder eller -huse.

Se alle overnatningsmuligheder nær Slettestrand

Inspiration til ferie i Slettestrand: www.visitjammerbugten.dk

Del denne side

Blokhus

Blokhus byder på kilometervis af hvid sandstrand og aktiviteter i naturen. Området er omringet af det naturskønne landskab med mulighed for bl.a. vandreture og MTB-ture.

MTB i Slettestrand

Svinkløv Klitplantage i Slettestrand

Ruten er mest for nybegyndere og let øvede, da ruten har varierende sværhedsgrad, men ikke stejle opkørsler.

Blå Flag

Strande med Hvide og Blå Flag

I Nordjylland er mange af strandene tildelt Blå Flag - et kvalitetsstempel for strande af høj standard. Få overblikket over nordjyske strande med Blå Flag her.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.