Slettestrand | VisitNordjylland
Slettestrand i billeder

Slettestrand

Slettestrand er et rekreativt område med noget af den smukkeste og mest varierende natur, som Danmark har at byde på - bred sandstrand med Blåt Flag, afskærmet af lave klitter og er bilfri. Derfor er det heller ingen overraskelse, at TV2's Badehotellet er optaget her.

Kystfiskerne i Slettestrand hiver stadig deres både op på stranden hver dag, for Slettestrand er noget så sjældent som en lille fiskerby, der stadig er i funktion, beliggende i et dejligt naturområde.

Aktiviteter og oplevelser

Gå på opdagelse i den skønne natur omkring Slettestrand, hvor du kan ride, golfe eller svømme i de nærliggende byer.

Ellers kan du også finde Svinklovene i Svinkløv Klitplantage, Bulbjerg, som er Jyllands eneste klippe, fuglereservatet "Vejlerne", som er Nordeuropas største fuglereservat samt Galleri "Lien", som fremviser topmoderne kunst.

Se alle aktiviteter og attraktioner nær Slettestrand

Begivenheder - Det sker i Slettestrand

I Slettestrand og de omkringliggende byer er der ofte arrangementer. I juli løber Slettestrand Sommerfest af stablen, hvor man i skønne omgivelser kan nyde en øl, mens der konkurreres i ringriderkonkurrencen.

Se alle events nær Slettestrand

Spisesteder

Skal sulten stilles, er der rig mulighed for at nyde frokosten med havudsigt i Slettestrand. Besøg blandt andet det landskendte Svinkløv Badehotel, som er på listen over Nordjyllands bedste restauranter.

Se alle spisesteder nær Slettestrand

Overnatning

Overnatningsmulighederne i Slettestrand og omegn er mange, men de fleste vælger at leje et sommerhus eller campere. Prøv også Feriecenter Slettestrand, der ligger klos op ad Lienskrænten, og som tilbyder aktiviteter for børnefamilier, mens man bor i ferielejligheder eller -huse.

Se alle overnatningsmuligheder nær Slettestrand

Inspiration til ferie i Slettestrand: www.visitjammerbugten.dk

Del denne side

Bulbjerg

Bulbjerg fuglefjeld

Bulbjerg er Nordeuropas største fuglefjeld. De er Jyllands eneste klippe, som rejser sig 47 meter over havet og også bliver kaldt for "Jyllands Skulder". Limstensklippen er hjemsted og ynglested for mange forskellige fuglearter.

Blå Flag

Strande med Hvide og Blå Flag

I Nordjylland er mange af strandene tildelt Blå Flag - et kvalitetsstempel for strande af høj standard. Få overblikket over nordjyske strande med Blå Flag her.