Skallerup Seaside Resort i Nordjylland | VisitNordjylland

Skallerup Seaside Resort

Skallerup byder på velvære ved Vesterhavet med en enestående kombination af rå natur, rolige rammer og attraktive aktiviteter.

Siden 1949 har Skallerup Seaside Resort, beliggende i Skallerup Klit, begejstret familier på deres ferie, og det har skabt loyale gæster, der kommer igen og igen. I 2018 kvitterede TripAdvisor med Traveller's Choice Award med en 5. plads i kategorien "Top 25 over hoteller med den bedste service i Danmark". Her får du med garanti en skøn ferie med mange aktiviteter, samtidig med at du befinder dig i et flot naturfredet område ved det brusende Vesterhav.

Familieferie i trygge rammer

Planlægning, logistik og en lille smule kaos. På trods af de bedste hensigter ender familieferien alt for ofte sådan, og har vi ikke nok af det til hverdag?

Spol frem til en typisk dag på familievenlige Skallerup Seaside Resort: børnene spæner rundt i det store legeland, inden storesøster går i gang med at bage kager i køkkenet ved siden af. Lillebror får hurtigt travlt med at trykke fotos på værkstedet, mens den mindste hviner begejstret over stedets maskot, skildpadden Skalle. Mor og far skal også være med, men her behøver de ikke have et øje på hver finger. Børnene leger nemlig i trygge rammer, mens de voksne kan lave glaskunst, brygge bjesk eller sammen med børnene koge de bedste bolcher. Feriecentret byder på det tropiske vandland med hvirvelstrømme, vandkanoner, grotter og rutsjebaner. Prøv også junglestien, hvor alle kan lege Tarzan, bowlinghallen og måske en tur på trampolinen eller i legelandet, hvor de voksne er med ned af rutsjebanen.

Feriested med sammenhæng og høj service

Skallerup Seaside Resort danner trygge rammer for hele familien. Vidste du, at næsten 70 procent af gæsterne, der har besøgt Skallerup Seaside Resort i 2018 er gengangere? Dvs. at de har boet på feriecentret to eller flere gange. Venligheden strømmer dig i møde på Skallerup Seaside Resort. Her er tænkt på den mindste detalje, så du i den grad føler sig velkommen og værdsat som gæst. Nærvær og hjælpsomhed er til stede overalt, som tilbagemeldinger fra feriegæsterne også fortæller.

Skallerup Seaside Resort er et feriecenter med sammenhæng, hvor du ikke parkerer de små i en særlig børneklub og ånder lettet op, men tværtimod glæder sig over at slappe af med familien uden stress og tusind ting at nå. Oveni kommer en helt særlig attraktion, som du nok kun finder tæt ved Vesterhavet: det jyske lune, der måske er velkendt for nogle, men godt kan tåle at blive fremhævet igen og igen. For som en sjællandsk gæst forleden sagde om nordjydernes varme og imødekommende sind: "Det er ikke bare snak – de mener det virkelig!"

Afslapningen kommer helt af sig selv, når du vandrer ud i klitterne, mærker blæsten og kommer ind i dit hyggelige sommerhus med sauna, spa og brændeovn. Den vilde og utæmmede natur uden for døren skal udforskes, mens arbejdsmailen glider i baggrunden, og vandreturen måske svinger forbi Skallerups helt egen bondegård. Her kan børnene se, hvor maden kommer fra, nemlig fra de søde dyr, som du også kan klappe, fodre og endda ride på. Mød både køer, grise, geder og dådyr. Eller shetlandsponyer, som gerne lægger ryg til en ridetur for førstegangsryttere, selvfølgelig med far eller mor lige ved siden af. For større børn og voksne tilbydes guidet ridetur på islandsk hesteryg i kuperet terræn, i skoven og langs stranden.

Lige i nærheden ligger Emils snittehus, hvor håndværkeren Woodpek viser børnene, hvordan du laver bestik af træ og dermed holder en gammel tradition i live. Besøg også Dyregården og Ridecentret.

Velvære og wellness

Trænger du til forkælelse, så har Skallerup Seaside Resort mange muligheder. Du kan blive forkælet med en tur i saunagus eller besøge det eksklusive romerske bad og wellnes område, Romulus, hvor fornemmelsen af ægte antik badekultur breder sig i med dampbadenes duft af eukalyptus. Straks du træder ind føles det som tiden går i stå og al stress og jag glemmes for en stund. Nyd de varme dampe og en kyndig behandling af vores massører efter en blæsende tur ved Vesterhavet. Eller drik et glas champagne i den udendørs spa med udsigt til klitter og Vesterhav. Romulus er for voksne over 16 år.

Sport og motion

Trænger du til at få pulsen op kan du også besøge det 400 kvm store fitnesscenter i to etager i forbindelse med sportshallen. Her finder du cirkeltræning i stuetagen og traditionelt kredsløbs- og styrketræning på 1. salen, hvor du kan løbe en tur på løbebåndet med fantastisk havudsigt. I Multisalen tilbydes holdaktiviteter såsom yoga, Qi gong m.v.

Mad og drikke

I Skallerup er der rig mulighed for at "slippe for at lave mad" i feriecentrets nye restaurantsområde. Her er der mulighed for familievenlige retter i Restauranten, 2-6 retters menu i Galleriet, lette anretninger i Caféen og take away i Delien. Fælles for stederne er, at madoplevelsen i fokus.

Det vidste du ikke om Skallerup Seaside Resort:

  • Feriebyen startede som en lejr for tyske flygtninge, der kom til Danmark efter Anden Verdenskrig.
  • Husene bestod af 150 svenske skovmandshytter med tang i madrasserne og pigtrådshegn omkring, så tyskerne ikke kunne komme ud – og tyskfjendtlige danskere ikke kunne komme ind! I dag kan du se, hvordan sådan en hytte så ud, hvis du besøger feriecentrets museum, hvis ene halvdel er indrettet som flygtningebarak.
  • Året efter købte en række virksomheder halvdelen af barakkerne, renoverede dem og udbyggede feriebyen, der stod klar til indvielse i 1949. Museets anden halvdel er indrettet som et feriehus fra dengang.
  • Dengang havde husene hverken badefaciliteter eller særlig god isolation, men i dag kan de bruges året rundt og har i mange tilfælde både spa, sauna og brændeovn.

Skallerup Seaside Resort er åbent 365 dage om året, og tilbuddet af aktiviteter og faciliteter både inden døre og uden døre er en oplevelse for både børn og voksne, sammen og hver for sig.

I mere end 60 år har Skallerup Seaside Resort dannet ramme om dejlige ferieminder.

I Skallerup Seaside Resort er der forkælelser til hele familien - ungerne kan boltre sig i det tropiske vandland, mens mor slapper af i Romulus wellness. Alt sammen placeret i skøn natur lige ned til Vesterhavet.

Kontakt

Skallerup Seaside Resort
Nordre Klitvej 21
9800 Hjørring
www.skallerup.dk
Tlf nr. +45 99248400

Del denne side

Rubjerg Knude Fyr

Rubjerg Knude Fyr forventes at skride i havet inden år 2020, indtil da forbliver det et af Nordjyllands vartegn og et populært udflugtsmål for både lokale og turister.

Lønstrup

Den lille hyggelige perle ved vestkysten byder på kunst oplevelser, og byen bliver kaldt for Kunstens By. Der er tæt belagt med bl.a. glaspustere, smykkekunstnere og gallerier på strandvejen i Lønstrup.

Aktiv i den nordjyske natur

Få pulsen op nord for det du kender, mens du bevæger dig i naturskønne omgivelser.

Forkælelse og velvære

Forkælelse kan være mange ting. Det kan være ren afslapning - en pause fra en travl hverdag med gastronomiske smagsoplevelser, en shoppetur eller en gang wellness med massage.

Den nordjyske natur

Den nordjyske natur byder på helt specielle oplevelser. Oplev det bakkede istidslandskab, de unikke lyngområder, Nationalpark Thy, vildmoserne, Vesterhavet eller de store nordjyske skove.

De 10 mest populære attraktioner i Nordjylland

Nordjylland er fulde af store oplevelser - her er en liste over de mest besøgte attraktioner i området.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.