Sjov og spas for børn i Nordjylland | VisitNordjylland
Nordjylland er fuld af sjove børneaktiviteter

Sjov og spas for hele familien i Nordjylland

Nordjylland er fuld af sjove børneaktiviteter

Sjov og spas for børn i Nordjylland

Nordjylland oser af familiehygge, sjove forlystelser og dejlig feriestemning. Hele Nordjylland er fuld dejlige aktiviteter for børn og barnlige sjæle - skal der fart på med vilde forlystelser aktiviteter, se på dyr, rejse tilbage til vikingetiden eller bare nyde Nordjyllands skønne natur?

Se vores aktivitetsforslag og eventkalender nedenfor, hvor der er masser af sjove aktiviteter og begivenheder for hele familien.

Selvfølgelig finder I også masser af inspiration ferieoplevelserne i Danmarks nordligste, skønneste og lyseste landsdel!

Børneaktiviteter til regnvejrsdage

I Nordjylland er der masser af spænding og oplevelser - også hvis vejret ikke lige er til at være udenfor. Nordjylland summer af arrangementer og aktiviteter for hele familien - se bare her!

Nordjyllands bedste attraktioner for børn

I Nordjylland er der attraktioner for børn i alle aldre - fra de helt små op til dem, der mest bare er børn indeni.

Udforsk hyggelige byer

Bliv revet med af den hyggelige stemning i Nordjyllands hyggelige badebyer, havnebyer og små landsbyer med hver sin charme.

Familie i Skallerup

Familieferie i Nordjylland

Nordjylland er fuld af dejlige familieaktiviteter, børnevenlig overnatning og sjove oplevelser, der danner rammen om en dejlig ferie.

Naturen i Nordjylland

Den nordjyske natur byder på helt specielle oplevelser. Oplev det bakkede istidslandskab, de unikke lyngområder, Nationalpark Thy, vildmoserne, Vesterhavet eller de store nordjyske skove.

Dyreoplevelser i Nordjylland

Nordjylland byder på masser af sjove og imponerende dyreattraktioner. Uanset, om du er til dyreparker, akvarier, klappedyr eller oplevelsescentre, så er der masser af muligheder i Nordjylland.

Udforsk hyggelige byer

Bliv revet med af den hyggelige stemning i Nordjyllands hyggelige badebyer, havnebyer og små landsbyer med hver sin charme.

Bad og leg i vandkanten

Nordjylland er fuld af strande, der er skabte til badning og leg i vandkanten. Oplev Vesterhavets brusende hav, østkystens børnevenlige strande eller Limfjorden og Mariager Fjords rolige vand.

Book oplevelser

Et stort udvalg af oplevelsespakker for enhver smag i Nordjylland.