Sommerferiesjov for børn i Nordjylland | VisitNordjylland
Nordjylland er fuld af sjove børneaktiviteter hele sommeren

Sommerferie i Nordjylland

Nordjylland er fuld af sjove børneaktiviteter hele sommeren

Sommerferiesjov for børn i Nordjylland

Sommerferien i Nordjylland står på familiehygge, sjove forlystelser og dejlig sommerstemning. Hele Nordjylland summer af dejlige aktiviteter for børn og barnlige sjæle.

Find masser af inspiration sommerferieoplevelser i Danmarks nordligste, skønneste og lyseste landsdel. I løbet af sommeren kan du også finde masser af familiebegivenheder her på siden.

Bad og leg i vandkanten

Nordjylland er fuld af strande, der er skabte til badning og leg i vandkanten. Oplev Vesterhavets brusende hav, østkystens børnevenlige strande eller Limfjorden og Mariager Fjords rolige vand.

Nordjyllands bedste attraktioner for børn

I Nordjylland er der attraktioner for børn i alle aldre - fra de helt små op til dem, der mest bare er børn indeni.

Dyreoplevelser i Nordjylland

Nordjylland byder på masser af sjove og imponerende dyreattraktioner. Uanset, om du er til dyreparker, akvarier, klappedyr eller oplevelsescentre, så er der masser af muligheder i Nordjylland.

Familie i Skallerup

Familieferie i Nordjylland

Nordjylland er fuld af dejlige familieaktiviteter, børnevenlig overnatning og sjove oplevelser, der danner rammen om en dejlig ferie.

Naturen i Nordjylland

Den nordjyske natur byder på helt specielle oplevelser. Oplev det bakkede istidslandskab, de unikke lyngområder, Nationalpark Thy, vildmoserne, Vesterhavet eller de store nordjyske skove.

Book oplevelser

Et stort udvalg af oplevelsespakker for enhver smag i Nordjylland.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.