Sommerferiesjov for børn i Nordjylland | VisitNordjylland
Nordjylland er fuld af sjove børneaktiviteter hele sommeren

Sommerferie i Nordjylland

Nordjylland er fuld af sjove børneaktiviteter hele sommeren

Sommerferiesjov for børn i Nordjylland

Sommerferien i Nordjylland står på familiehygge, sjove forlystelser og dejlig sommerstemning. Hele Nordjylland summer af dejlige aktiviteter for børn og barnlige sjæle.

Find masser af inspiration sommerferieoplevelser i Danmarks nordligste, skønneste og lyseste landsdel. I løbet af sommeren kan du også finde masser af familiebegivenheder her på siden.

Bad og leg i vandkanten

Nordjylland er fuld af strande, der er skabte til badning og leg i vandkanten. Oplev Vesterhavets brusende hav, østkystens børnevenlige strande eller Limfjorden og Mariager Fjords rolige vand.

Sjov og spas for børn i Nordjylland

Nordjylland er fuld sjove og dejlige aktiviteter for børn og barnlige sjæle - skal der fart på med vilde forlystelser aktiviteter, ses på dyr eller måske rejses tilbage til vikingetiden?

Nordjyllands bedste attraktioner for børn

I Nordjylland er der attraktioner for børn i alle aldre - fra de helt små op til dem, der mest bare er børn indeni.

Dyreoplevelser i Nordjylland

Nordjylland byder på masser af sjove og imponerende dyreattraktioner. Uanset, om du er til dyreparker, akvarier, klappedyr eller oplevelsescentre, så er der masser af muligheder i Nordjylland.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.