Sauna & vildmarksbad | VisitNordjylland

Sauna & vildmarksbad

Slap af som en viking!

Kom væk fra hverdagen og giv slip på bekymringerne. På Sdr. Strandvej ved foden af stranden, har man mulighed for at slappe af i byens vildtmarksbad og sauna. Både sauna og vildmarksbadet bestyrers og ejes af North Shore Surf, og det er ved dem man retter henvendelse til. 

Sauna
I saunaen har man udsigt til Løkken Læmole, som benyttes af de lokale fiskere og turisterne i området. Saunaen vender mod vest, hvilket giver et godt udsyn til solnedgangen, samtidig med man sidder og slapper af i lune faciliteter. En tur i saunaen får dit blodtryk til at sænke sig og stimulere dit immunforsvar, og på den måde hjælper dig med at komme godt ned i gear. Du har måske lige været på en løbetur langs stranden eller i klitterne, og her vil en tur i sauna gavne dig godt – dog slipper du ikke for ømme ben dagen efter.

Vildmarksbad
Forkæl dig selv med en tur i vildmarksbadet. Var Vesterhavet for koldt til dig at bade i, kan du stadig komme i vandet og samtidig nyde Løkken Strand, ved at tage en tur i hot-tub. Du nyder stadig den nordvestjyske natur trods vind og vejr, og bagefter kan du få en dejlig kop kaffe eller is-kaffe alt efter årstid.

NB! Der er mulighed for at leje vildmarksbadet, derfor kan det ikke altid garanteres at vildmarksbadet er til rådighed. 

Åbningstider / Tidspunkter

01/01/2019 - 31/12/2019 Mandag - Søndag

Del denne side

Opdateret af:

Løkken Turistbureau turistbureau@loekken.dk
 

Kontakt

Adresse

Sdr. Strandvej 18
9480 Løkken

Telefon

+45 20 70 86 43

Fakta

  • Type

    • Spa / Jacuzzi

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.7067670779608
Latitude : 57.371301274749