Påske i Nordjylland | VisitNordjylland

Påske i Nordjylland

Påsken er familiens højtid. Familie og venner samles om påskebordet, og børnene glæder sig over gækkebreve og påskeæg. Heroppe nord for det du kender, er der plads til familien, og tid til at nyde nærværet og hinanden. I Nordjylland er der masser oplevelser, der venter på dig. Gå på opdagelse i den smukke natur, der om foråret viser sig fra én af sine bedste sider. Sig hej til dyreungerne på gårde og i parker. Nyd synet af alt det grønne, der begynder at spire og mærk solens stråler, der varmer både krop og sind.

Gå på opdagelse her på siden og find inspiration til din påskeferie.

Dyreoplevelser i Nordjylland

Nordjylland byder på masser af sjove og imponerende dyreattraktioner. Uanset, om du er til dyreparker, akvarier, klappedyr eller oplevelsescentre, så er der masser af muligheder i Nordjylland.

Sjov og spas for børn i Nordjylland

Nordjylland er fuld sjove og dejlige aktiviteter for børn og barnlige sjæle - skal der fart på med vilde forlystelser aktiviteter, ses på dyr eller måske rejses tilbage til vikingetiden?

Helligdagsferier i Nordjylland

I foråret vrimler det frem med tilbud til de hyggelige helligdage og miniferier i Nordjylland.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.