Middelalderdage på Voergaard Slot - Middelaldermarked i Nordjylland | VisitNordjylland
Billeder fra Middelalderdage på Voergaard Slot

Middelalderdage på Voergaard Slot

Tag hele familien med på tidsrejse til Middelalderen.

14. - 21. juli 2018, hver dag fra kl. 10:00 - 17:00. Børn op til 7 år er gratis. Voksne 50,00 kr.

Der er oplevelser for alle sanserne på Voergaard

Oplev riddere, gøglere, musikanter, handlende og mange andre skønne folk. Duften af bål, pandekager, mad over ild og krydderurter. Lyden af sværd, der klinger i kamp, glade musikanter, smukke sange og spændende foredrag.

Se kampshow, tryllekunstner, smukke møer og farverige boder. Smag pandekager, middelaldermad, en god kop øl og et glas mjød.

Prøv middelalderlegepladsen, børnehjørnet, skyd med armbrøst, bue og pil, sejl med Voldgravsfærgen, klæd en ridder på og mange, mange andre ting. Mærk stemningen, slap af og nyd livet.

Adelen på Middelalderdage

I middelalderen spiste man godt

Det gør man også på Middelalderdage på Voergaard Slot. Der er et godt udvalg af mad, drikke og de skønne pandekager, der er et must. Tag gerne egen madkurv med, der er borde og bænke mange steder. Husk et tæppe, så kan du også få et hvil – og måske en lille lur ved Danmarks bredeste – og smukkeste voldgrav.

Se mere på www.middelalderdage.dk og www.facebook.com/middelalderdage

Del denne side

Historien om Nordjylland

Vikingetiden, jernalderen og middelalderen er nogle af de tidsaldre du kan opleve i Nordjylland. Nordjylland er fuld af historiske steder og minder fortiden.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.