Shoppingcentre og butikker i Nordjylland | VisitNordjylland

Shopping i Nordjylland

Shoppingcentre og butikker i Nordjylland

I Nordjylland har du altid mulighed for at shoppe, hvad enten du søger brugskunst, modetøj eller blot har lyst til at slappe af med en tur i butikkerne. Derudover finder du både specialbutikker, indkøbsmuligheder og varehuse i Nordjylland ligesom næsten hver eneste lille nordjyske by har en hovedgade med shoppemuligheder.

Black Friday

Gaderne er allerede smukt pyntet til julen og julegaveindkøbene er i fuld gang. Black Friday, fredag den 23. november, går det løs med spændende events og masser af gode tilbud i Nordjyllands gader fra kl. 7 om morgenen til sent om aftenen. Læs mere om Black Friday i AalborgFrederikshavn og Løgstør.

Aalborg - Nordjylland hovedstad

I den nordjyske hovedstad, Aalborg, er der mulighed for at shoppe i butikkerne ved byens centrum, shopping centret Salling og det nylig åbnede Magasin. I den sydlige del af Aalborg kan du shoppe både i Bilka, IKEA og Aalborg Storcenter. Både i centrum og udkanten af byen er der rigtig gode shopping muligheder.

Nordjyllands handelsbyer

Shoppingmuligheder findes der ligeledes i Hjørring, der med sin gågade og Metropol Shoppingcenter rummer gode indkøbsmuligheder, imens at du i Frederikshavn kan trave igennem den 2 km. lange gågade. Brønderslev tilbyder også gode shoppingmuligheder, da byen har mere end 100 forskellige butikker, og dermed er en vaskeægte købstad.

Se det store udvalg af butikker i Nordjylland

Få et overblik over de lokale shoppingmuligheder i Nordjyllands hyggelige byer herunder:

Del denne side

Julegaveidéer

Det kan være svært at finde den perfekte julegave, men vi har her forsøgt at komme med lidt idéer og inspiration til skønne nordjyske oplevelser.

Julemarked i Aalborg

Julemarkeder i Nordjylland

Leder du efter et hyggeligt julemarked, mens du er i det nordjyske? Så se vores store oversigt over aktuelle og hyggelige julemarkeder her.

Gastronomi i Nordjylland

Nord for det du kender findes der et væld af lækre restauranter og gårdbutikker, som byder velkommen i hyggelige omgivelser og serverer mad i topklasse!

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.