Shoppingcentre og butikker i Nordjylland | VisitNordjylland

Shopping i Nordjylland

Shoppingcentre og butikker i Nordjylland

I Nordjylland har du altid mulighed for at shoppe, hvad enten du søger brugskunst, modetøj eller blot har lyst til at slappe af med en tur i butikkerne. Vi har her fremhævet de byer med shoppingcentre og gågader, hvor der er et væld af butikker.

I Nordjylland finder du både specialbutikker, indkøbsmuligheder og andre varehuse. Dog har næsten hver eneste lille Nordjyske by naturligvis en hovedgade med shoppemuligheder. På kortet får du et overblik over, hvor de forskellige storcentre og gågader befinder sig i Nordjylland. Storcentrene er en god mulighed for at samle det hele ét sted, mens Nordjyllands gågader er en hyggelig måde at kombinere shopping med en afslappende gåtur gennem byen og eventuelt møde nogle af de lokale.

Shopping i Aalborg

Aalborg er en perfekt by at shoppe i, uanset hvad der måtte friste. Både i Aalborg centrum og i udkanten af Aalborg findes der et væld af butikker.

City Syd og Aalborg Storcenter i Aalborg

City Syd i Aalborg er et større shoppingområde, som dækker over en stærk shopping-alliance med over 100 butikker fordelt mellem Aalborg Storcenter, Shoppen Aalborg (et mindre butikscenter), Bilka Skalborg og IKEA samt øvrige større butikker. De fleste butikker kan ses fra Hobrovej, når man kommer kørende i bil. Her er et hav af muligheder for både at shoppe, handle og få en bid mad - City Syd har det hele.

Læs mere om Aalborg Storcenters åbningstider og adresse.

Aalborgs gågader

Aalborg har tre gågader; Algade, Bispensgade og Gravensgade, som ligger tæt ved hinanden og kan stille enhver shoppinglyst. Her kan du slentre ned af gaderne og nyde byens summende liv, mens du kigger vinduer i nogle af Nordjyllands hyggeligste gågader. 

Salling Aalborg

Salling er et større shoppingcenter, som også har en søster i Danmarks andenstørste by, Århus. Salling i Aalborg er fordelt på tre etager med forskellige afdelinger, som fletter ind i hinanden. I underetagen finder du Salling Super, hvor du kan købe dagligvarer, mens du på de øvrige etager finder bl.a. finder en cafe, en bistro og en bager samt adskillige ting inden for dame- og herremode, boligindrenting samt skønhedsprodukter.

Læs mere om åbningstider og adresse.

Friis Aalborg Citycenter

Friis Citycenter ligger lige i hjertet af Aalborg by, så er du træt i benene og vil have det hele samlet ét sted, når du shopper, er Friis Citycenter noget for dig. Centret har mere end 30 butikker og samler flere kendte navne og mærker under ét tag, især dame- og herremode.

Læs mere om åbningstider og adresse.

 

Shopping i Hjørring

Metropol Shoppingcenter i Hjørring

Metropol Shoppingcenter, som ligger i Hjørring, rummer 37 butikker og spisesteder fordelt på to etager. I 2013 blev shoppingcentret kåret som Danmarks bedste shoppingcenter og rummer både indkøbsmuligheder, tøjbutikker samt brugskunst og lignende. Førstesalen er forbeholdt et fitnesscenter samt Hjørring bibliotekerne, hvorfor der er noget for enhver.

Læs mere om åbningstider og adresse.

Hjørrings gågade

Hjørrings gågade ligger primært i Østergade og giver et spændende indblik i Hjørrings hyggelige byliv, hvor alle former for butikker ligger side om side med restauranterne. 

 

Shopping i Skagen

Skagens hyggelige gågade, som ligger på Sankt Laurentii Vej, fører dig gennem hjertet af byen, mens du er omgivet af små dejlige butikker og spisesteder. En god måde at opleve byen på.


Shopping i Frederikshavn

Den travle havneby, Frederikshavn, har en hele 2 km lang gågade, som er en af Danmarks længste. Gågaden, der fletter Danmarksgade og Søndergade sammen, fører dig direkte gennem byen, mens du kan shoppe i de mange butikker langs med gaderne.

 

Shopping i Thisted

Den charmerende handelsby, Thisted, har masser af spændende butikker og hyggelige spisesteder. Gågaderne forgrener sig ud fra byens hjerte, Store Torv, og området tæller mere end 100 butikker, der munder ud i den nyrenoverede havnefront.

 

Shopping i Hobro

Den gamle vikingeby, Hobro, er i dag en dejlig handelsby med gode parkeringsfaciliteter nær Mariagerfjord. Gågaden på Adelgade huser et spændende udvalg af dagligevare- og specialbutikker.

 

Shopping i Hirtshals

Gågaden i Hirtshals ligger på Nørregade og starter næsten helt nede ved havnen, hvor der er masser af aktivitet, og fører op mod den hyggelige by. 

 

Shopping på Nykøbing Mors

Gågaden i Nykøbing Mors ligger tæt ved havneområdet, hvor man efter at have shoppet favnen fuld i Algade kan gå en tur langs havnen.

Del denne side

Byoplevelser i Nordjylland

Nordjylland er fuld af hyggelige havnebyer og købstæder. Hvis det hellere skal være storbyoplevelsen, så er Aalborg Nordjyllands hovedstad og byder på masser af puls - hele året rundt.

Aalborg

Oplev Aalborg - Nordjyllands hovedstad - en levende og hyggelig storby

Skagen

Ikoniske Skagen er Danmarks nordligste by, og turistbyen er kendt i både Danmark i udland for sine unikke naturoplevelser, smagsoplevelser, kunst og kultur - og selvfølgelig det fantastiske lys.

Thisted

Thys hovedstad Thisted byder på rigt handelsliv, små krinkelkroge og strejf af fordums tider med smukke gamle bygninger.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.