Gå på opdagelse med shopping i Nordjylland | VisitNordjylland
Nord for det du kender

Shopping

Nord for det du kender

Gå på opdagelse med shopping i Nordjylland

Her i landet nord for det du kender er der rig mulighed for at få stillet shoppetrængen, om du søger finurlig brugskunst, lækkert modetøj eller specialiteter, så er der noget for dig. Tag en tur gennem de hyggelige gågader, som byder på specialbutikker eller hvil benene med en kop kaffe i solen.   

Nordjylland hovedstad

I den nordjyske hovedstad, Aalborg, er der mulighed for at shoppe i butikkerne i de to store gågader Bispensgade og Algade, shoppingcentret Salling, Friis og det nylig åbnede Magasin. Du kan også bevæge dig ned ad Nørregade og Søndergade, hvor du væk fra de større butikker, finder små hyggelige gader med butikker i en klasse for sig. Syd for midt byen finder du City Syd, her kan du besøge Aalborg Storcenter, som byder på 75 specialbutikker og Bilka. Her finder du også IKEA og flere større boligforretninger. 

Kom på toppen af Aalborg 

På toppen af det velkendte stormagasin Salling midt i Aalborg centrum finder du Salling ROOFTOP. Her ligger et stort byrum under åben himmel med lounge, bar og café, her kan du nyde udsigten over både by og fjord. Der er mulighed for at slå benene op til Afternoon tea hver søndag til torsdag fra kl. 13-17 med den bedste udsigt i byen. Derudover tilbyder Salling ROOFTOP kaffe, cocktails og lette anretninger som alle kan nydes i de fantastiske omgivelser. Hvis vejret tillader det, er der mulighed for at sidde udendørs. Hvis du er en af de modige findes der også en nervepirrende Skywalk, som ligger i 30 meters højde, her kan du bevæge dig ud på glasrampen og kigge ned på Algade. 

Black Friday

Gaderne er smukt pyntet til jul og julegaveindkøbene venter. Black Friday, fredag den 23. november, går det løs med spændende events og masser af gode tilbud i Nordjyllands gader fra kl. 7 om morgenen til sent om aftenen. Læs mere om Black Friday i AalborgFrederikshavn og Løgstør.

 

Handelsbyer nord for det du kender

Udover Aalborg finder du også flere shoppingmuligheder her i Nordjylland, du kan besøge Hjørring, der med sin gågade og Metropol Shoppingcenter rummer gode indkøbsmuligheder. Tag til Frederikshavn, hvor du kan trave igennem den 2 kilometer lange gågade. Brønderslev tilbyder også gode shoppingmuligheder, da byen har mere end 100 forskellige butikker, og dermed er en vaskeægte købstad.

Se det store udvalg af butikker i Nordjylland eller få et overblik over de lokale shoppingmuligheder i Nordjyllands hyggelige byer herunder:

Del denne side

Julegaveidéer

Det kan være svært at finde den perfekte julegave, men vi har her forsøgt at komme med lidt idéer og inspiration til skønne nordjyske oplevelser.

Julemarked i Aalborg

Julemarkeder i Nordjylland

Leder du efter et hyggeligt julemarked, mens du er i det nordjyske? Så se vores store oversigt over aktuelle og hyggelige julemarkeder her.

Gastronomi i Nordjylland

Nord for det du kender findes der et væld af lækre restauranter og gårdbutikker, som byder velkommen i hyggelige omgivelser og serverer mad i topklasse!

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.