Aktiv ferie | VisitNordjylland

Aktiv ferie

Snup en pause fra hverdagen og nyd Nordjyllands mangfoldige natur med høj puls og røde kinder.

Med sin smukke og varierede natur, er Nordjylland skabt til en aktiv ferie, uanset om det er til lands, vands eller i luften. I Nordjylland er der højt til loftet og masser af brede vidder og her er alt fra ekstrem sportsmuligheder til hyggelige familieaktiviteter.

Cykelferie i Nordjylland er utrolig populært, da regionen har nogle af Danmarks bedste cykelruter. Skal det være lidt mere actionpræget, finder du i Svinkløv og Rold Danmarks bedste og andenbedste MTB-ruter.

I Klitmøller kan du lære at surfe på nogle af verdens bedste surfspots. Vestkysten i Thy kaldes også for Cold Hawaii, og hvert år mødes verdens surfelite her til det årlige world cup. I Thy Nationalpark er der også mulighed for at tage på en rideferie rundt i noget af Danmarks mest unikkke og rå natur. 

I Skallerup Seaside Resort ved Lønstrup er der også mulighed for at tage en ridetur, og i det hele taget få en lækker aktiv ferie, da her også er både badeland, wellness og stort indendørs fitness center med udsigt til Vesterhavet.

Vesterhavet er også oplagt til dejlige badeoplevelser eller dejlige vandreture.

Naturen i Nordjylland er skabt til aktive oplevelser - find masser af inspiration til din aktive ferie her:

Del denne side

Vandreture i Nordjylland

Den alsidige og skønne nordjyske natur indbyder til vandreture. Her er masser af mærkede vandreruter med mulighed for både afslappende kortere eller længere ture.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.