Wellnessbehandlinger | VisitNordjylland
Wellnessbehandling

Wellnessbehandlinger

Der er noget for enhver smag og pengepung blandt de mange spa- og wellnesstilbud, der kombinerer ældgamle terapiformer og teknikker med ultramoderne faciliteter. Her kan du læse om nogle af de mange behandlingstyper inden for wellness, som du kan finde rundt om i Nordjylland. 

Kropsbehandlinger

Alle former for massage giver afslapning, lindring og velvære. Massage er en helbredende behandling af muskler og kroppens bløde væv. Den hjælper med at fjerne spændinger i ømme og hårde muskler og forbedrer blodcirkulationen.

 • Klassisk massage
  Den klassiske massage er den mest kendte i Vesten. Det er en dybdegående massage, som behandler ømme led og muskler. Den klassiske massage menes at være opfundet af svenskeren Per Henrik Ling (1776-1839).
   
 • Velværemassage
  Denne massageform har samme virkning som den klassiske massage, men udføreres med æsteriske olier, som masseres ind i kroppen.
   
 • Hot stone massage
  Hot Stone massage er en massage med opvarmede lavasten, som giver en intens og behagelig dybtegående varme og har en utrolig afspændende effekt på kroppen.
   
 • Fodmassage
  Fodmassage kan enten være en del af den almindelige kropsmassage eller som en form for zoneterapi. Fodmassage virker afslappende, giver energi og velvære og hjælper med at give balance både psykisk og fysisk. Fodmassage giver en dejlig fornemmelse, ikke kun i fødderne, men i hele kroppen.
   
 • Aromamassage
  Kroppen masseres med æsteriske olier, som kommes i massageolien. De æsteriske olier kan du vælge efter duft og hvilke forskellige egenskaber, de har. Eksempelvis har lavendel en beroligende og stimulerende effekt.
   
 • Algeindpakning
  Med en algeindpakning får du både styrket og udrenset din hud. Desuden modvirker algerne cellulitter. Dette skyldes, at algerne har et stort indhold af proteiner, vitaminer og mineraler, som opfrisker og giver fugt og næring til huden. Din krop bliver først tørbørstet, derefter bliver den smurt ind i en algemasse og bliver pakket ind i et varmetæppe. Til sidst skyldes algemassen af, og kroppen indsmøres i en fugtgivende creme.
   
 • Lerindpakning
  En lerindpakning har en peelende og fugtgivende effekt. Ler er højt på mineraler og er godt for tør hud, ømme muskler, stive led og dårlig blodcirkulation.
   
 • Bodyscrub
  En bodyscrub fjerne døde hudceller og giver dig en blød og smidig hud. Desuden forøger en bodyscrub også blodcirkulationen. På nogle af wellness-stederne er det muligt at vælge forskellige niveauer inden for bodyscrubs.

Ansigtsbehandlinger

 • Ansigts- og hovedbundsmassage
  Massagen virker afstressende, meditativ og beroligende for sindets travle tanker og en stresset hverdag. En ansigts- og hovedbundsmassage tager fat i de ofte anspændte områder omkring nakke, kæbeparti, kindben, øjne og hovedbund og lindrer spændinger i musklerne, fjerner træthed og giver glans og ny vitalitet.
   
 • Algemaske
  Med en algemaske får du styrket udrenset og styrket din hud, da algerne både indeholder proteiner, vitaminer og mineraler, som sammen er med til at opfriske og give næring og fugt til huden. Generelt er ansigtsmasker ren forkælelse til din hud, da de fjerner døde hudceller, gør huden mindre modtagelig for ældning og uren hud og gør den mere frisk.

Øvrige behandlinger

 • Dampbad
  Med et dampbad bliver alle muskler opvarmet, og du bliver afslappet. Et dampbad kan på mange wellness-steder også fås med forskellige aromaer. 
   
 • Manicure
  Manicure er skønhedspleje af hænder og negle. Under en manicure-behandling får du filet neglene, fjernet hård hud og lakeret neglene. 
   
 • Pedicure
  Med en pedicure får du fjernet hård hud på fødderne, filet tå-neglene og lakeret dem. Med en pedicure i ny og næ kan infektioner i neglene forhindres.

Del denne side

Ren afslapning & Wellness

I Nordjylland finder du rig mulighed for afslapning og velvære på et dejligt kurophold med spa og wellness. Bl.a. i Romulus i Skallerup Seaside Resort. Læs mere her om mulighederne.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.