Byferie i Nordjylland | VisitNordjylland
Mærk stemningen i kulturbyen Aalborg og udforsk hyggelige byer i Nordjylland

Byoplevelser i Nordjylland

Mærk stemningen i kulturbyen Aalborg og udforsk hyggelige byer i Nordjylland

Byferie i Nordjylland

Nordjyllands hovedstad Aalborg er Danmarks 4. største by og er i en rivende kulturel udvikling - med moderne arkitektur, street art på hver andet gadehjørne og spændende kulturtilbud er Aalborg bestemt et besøg værd - hele året rundt.

Gå også på opdagelse i Nordjyllands andre hyggelige handelsbyer - her rig mulighed for at gå på shoppetur, cafébesøg, restaurantbesøg eller tage del i det store kunst- og kulturudbud - Skagen, Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev og Hobro byder på hyggelige byoplevelser året rundt.

Thisted

Thys hovedstad Thisted byder på rigt handelsliv, små krinkelkroge og strejf af fordums tider med smukke gamle bygninger.

Skagen

Ikoniske Skagen er Danmarks nordligste by, og turistbyen er kendt i både Danmark i udland for sine unikke naturoplevelser, smagsoplevelser, kunst og kultur - og selvfølgelig det fantastiske lys.

Udforsk hyggelige byer

Bliv revet med af den hyggelige stemning i Nordjyllands hyggelige badebyer, havnebyer og små landsbyer med hver sin charme.

Shopping i Aalborg

Shopping i Nordjylland

I Nordjylland har du altid mulighed for at shoppe, hvad enten du søger brugskunst, modetøj eller blot har lyst til at slappe af med en tur i butikkerne.

Nordjysk kunst og kultur

Danmarks bedste nulevende kunstnere og kunsthåndværkere har bosat sig i Nordjylland. Derfor er der særdeles gode muligheder for at besøge gallerier og værksteder i det nordjyske ferieland. 

Nordjyllands bedste restauranter

Nordjyllands bedste restauranter

Her finder du Nordjyllands bedste spisesteder i følge White Guide - ideelle til romantiske oplevelser for 2 - eller hvis I bare vil spise rigtig godt!

Gastronomi i Nordjylland

Få oversigt over smagsoplevelser i Nordjylland - gårdbutikker, restauranter m.m.

Book oplevelser

Et stort udvalg af oplevelsespakker for enhver smag i Nordjylland.