Byferie i Nordjylland | VisitNordjylland
Mærk stemningen i Nordjyllands hovedstad og udforsk hyggelige byer i Nordjylland

Byoplevelser i Nordjylland

Mærk stemningen i Nordjyllands hovedstad og udforsk hyggelige byer i Nordjylland

Byferie i Nordjylland

Nordjylland byder på hyggelige handelsbyer med kulturtilbud og gastronomiske oplevelser året rundt. Nordjyllands hovedstad - Aalborg som er Danmarks 4. største by er et dejligt sted at tage hen. Der er rig mulighed for at få shoppet igennem og få en god madoplevelse.

Bliv betaget af Skagens karakteristiske gule huse og vær med til at fejre Hjørrings købstadsjubilæum i påsken. Skagen, Frederikshavn, Hirtshals, Brønderslev, Hjørring og Thisted byder også på masser af enestående attraktioner, spisesteder og kulturoplevelser hele året rundt.

Er du intersseret i kunst, kultur og arkitektur, er der også masser af dette. Utzon Center og Musikkens hus er to af Aalborg's arkitektoniske perler, og en spændende oplevelse. Velkommen til Aalborg og nyd dit ophold!

Thisted

Thys hovedstad Thisted byder på rigt handelsliv, små krinkelkroge og strejf af fordums tider med smukke gamle bygninger.

Skagen

Ikoniske Skagen er Danmarks nordligste by, og turistbyen er kendt i både Danmark i udland for sine unikke naturoplevelser, smagsoplevelser, kunst og kultur - og selvfølgelig det fantastiske lys.

Udforsk hyggelige byer

Bliv revet med af den hyggelige stemning i Nordjyllands hyggelige badebyer, havnebyer og små landsbyer med hver sin charme.

Top 10 arkitektur i Nordjylland

I forbindelse med fejringen af Utzon Centers 10 års jubilæum og 100 året for Jørn Utzon har Utzon Centers kreative direktør, arkitekt Maa Lasse Andersson sammensat en top 10 over nordjysk arkitektur.

Shopping i Aalborg

Shopping i Nordjylland

I Nordjylland har du altid mulighed for at shoppe, hvad enten du søger brugskunst, modetøj eller blot har lyst til at slappe af med en tur i butikkerne.

Nordjysk kunst og kultur

Danmarks bedste nulevende kunstnere og kunsthåndværkere har bosat sig i Nordjylland. Derfor er der særdeles gode muligheder for at besøge gallerier og værksteder i det nordjyske ferieland. 

Teaterscenen i Nordjylland

På de nordjyske teatre ruller mange førsteklasses dramaer over scenen. En optimal blanding af tradition og fornyelse skaber mindeværdige øjeblikke for selv det mest kræsne publikum.

Nordjyllands bedste restauranter

Nordjyllands bedste restauranter

Her finder du Nordjyllands bedste spisesteder i følge White Guide - ideelle til romantiske oplevelser for 2 - eller hvis I bare vil spise rigtig godt!

Gastronomi i Nordjylland

Få oversigt over smagsoplevelser i Nordjylland - gårdbutikker, restauranter m.m.

Book oplevelser

Et stort udvalg af oplevelsespakker for enhver smag i Nordjylland.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.