North Shore Surf | VisitNordjylland

North Shore Surf

Kom med North Shore Surf i Vesterhavets bølger!

Hos North Shore Surf School tilbyder de surfkurser for dig, din familie og venner. Løkken Læmole er et af de bedste begyndervenlige surf spots i Danmark. De lave sandbanker ved Løkken Mole og de dygtige instruktører gør det muligt for dig at lære at surfe. De har alt i udstyr og en café med havudsigt! Kig forbi cafeen eller se mere på deres hjemmeside eller deres facebookside.

Mere end blot brædder 

Er der ikke bølger den ene dag eller er man bare typen der nyder havet fra land, har North Shore Surf andre aktiviteter end blot surfing. Deres brede terrasse giver plads til man kan nyde havluften, med en god kop kaffe fra deres café sammen med en is. I løbet af sommeren arrangere de blandt andet grill aftner - BBQ Nights, hvor man blot skal medbring en god bøf, sig selv og sit gode humør. Derudover har de tidligere kunne tilbyde morgen yoga, for de morgenfriske, og krabbefangst konkurrence for de mindste. Følg med i vores begivenhedskalender eller North Shore Surfs egen hjemmeside eller facebookside.   

Standup Paddlingboarding - SUP

Standup Paddlingboarding eller SUP giver dig en anden oplevelse, når du er i vandet. SUP-brættet er en opgraderet størrelse af surf brættet og tungere, og er en aktivitet, hvor der ikke kræves bølger. Man driver sig frem med en paddel og man kan så vidt mulig selv bestemme tempoet, og er en sport der udfordre din motion og balance. Få en ny havudsigt fra SUP-brættet, padle ud til Rubjerg Knude Fyr eller have en masse sjov og leg tæt ved Løkken Læmole. North Shore Surf udlejer udstyr og dragter, og giver gerne gode fifs med på vejen. Kontakt cafeen for nærmere information.

Sauna og vildtmarksbad - hele året rundt

North Shore Surf besidder af to saunaer, som er tilgængelig hele året rundt. Perfekt facilitet uanset om du lige har været i vandet, surfet eller vinterbadet. Ved siden af saunaerne er der to vildtmarksbade. Kom helt ned i gear under den åbne himmel, mærk suset fra vest og ikke mindst - så får du den bedste udsigt! Book i god tid, da vildtmarksbedne er meget efterspurgt!   

Pris

Surf & SUP Intro Kursus (2 timer)

350.00 DKK

Surf kursus privat (1 time)

550.00 DKK

Sauna (1 time)

50.00 DKK

Del denne side

Opdateret af:

Løkken Turistbureau turistbureau@loekken.dk
 

Kontakt

Adresse

Sdr. Strandvej 18
9480 Løkken

Mobiltelefon

+45 20 70 86 43

Fakta

  • Type

    • SUP Boards
    • Surfing

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.7067670779608
Latitude : 57.371301274749