Norskov på TV 2 | VisitNordjylland
TV-serien på TV2 er optaget i Frederikshavn

Norskov på TV 2

Norskov er en af TV 2's tv-serier, der er optaget i Nordjylland! Vi guider dig her til et blik bag krimiserien og den rå kulisse.

Norskov, TV 2's tv-krimi, er optaget i Frederikshavn. Du vil hurtigt se, at de to byer har slående mange ligheder, f.eks. er navnene på byernes ishockeyhold, "White Hawks", de samme. Vi guider dig her bag kulissen på tv-serien.

Den nye sæsøn af serie, Norskov, har premiere torsdag d. 26. oktober 2017 - læs mere om premieren i TV2 Nords artikel. Serien er filmet på location i Frederikshavn, så der er rig mulighed for at se steder fra byen i serien, blandt andet Frederikshavn Rådhus og Iscenter Nord, Frederikshavns ishockeystadium. Tv-serien tegner nok et mere dystert billede af byen, end flere frederikshavnere kan genkende.

Om TV 2's tv-serie Norskov

Politidramaet omhandler den lokalfødte politibetjent, Tom Noack, der efter 20 års fravær vender hjem til den rå by Norskov, hvor han hurtigt hvirvles ind i en narkoefterforskning, som kommer helt tæt på de mennesker, han engang – og måske stadig – holder af. Tom skal rydde op i byens rå gadenarko, men bliver fanget i flere dilemmaer, da sagen bliver både mere omfattende og mere personlig.

Serien er skrevet af Dunja Gry Jensen, som også har haft skrevet til serier som ”Sommer”, ”Taxa” og et enkelt afsnit af ”Rejseholdet”, mens Louise Friedberg er instruktør. De blev straks forelskede i Frederikshavns havn, skibe, kraner og morænelandskab. Dog handler serien ikke om en by, men om et Danmark, som bærer præg af krisen og som udfordres økonomisk, globalt og værdimæssigt.

Skuespillere i Norskov

Tom Noack, politimand: Thomas Levin

Jackie Noack, søster til Tom og gift med borgmesteren: Anne Sofie Espersen

Martin Kirkegaard, borgmester: Claus Riis Østergaard

Casper “Bonden” Bondesen, storentreprenør: Jakob Ulrik Lohmann

Læs også om:

Norskov på TV 2's hjemmeside

Norskov på VisitFrederikshavns side

Det rigtige Frederikshavn

TV 2's Badehotellet, der også er optaget i Nordjylland

Del denne side

Frederikshavn

Havnebyen på østkysten byder på masser af historie. Byens historie kan findes i Krudttårnet ved havnen og ved Kystmuseet-Bangsbo Fort, der giver en anden fortælling om byens historie. 

Badehotellet i Svinkløv

Badehotellet på TV2

Oplev Nordjyllands smukke vestkyst i "Badehotellet" på TV2 i 2019, hvor 6. sæson ruller over skærmen.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.