Dagens spørgsmål - æg nr. 1 | VisitNordjylland
22. marts 2018

Svar på dagens spørgsmål

22. marts 2018

Dagens spørgsmål - æg nr. 1

Så er det tid til at høste dagens æg! Husk, at jo flere af de 12 daglige spørgsmål (22. marts til 2. april) du svarer på, jo større er din chance for at vinde en fantastisk sommerferie for 2 ved Vesterhavet!

For at deltage i påskekonkurrencen skal du besvare dagens spørgsmål, og samtidig få testet din viden om fantastiske Nordjylland.

HINT TIL SVARET: Har du brug for hjælp til svaret, kan du finde et hint her på vores side om xxxxx:

Svar på dagens spørgsmål herunder:

 

 

Husk, at jo flere spørgsmål du svarer på, jo større er chancen for at vinde den præmiepakke.

Held og lykke - og god påske!

Psst. Du kan kun deltage, hvis du er tilmeldt konkurrencen pr. mail.

Påskepræmien

Påskepræmien er en fantastisk sommerferie for 2 personer i Løkken ved Vesterhavet med 4 overnatninger på Hotel Løkken Strand og middag på Restaurant Løkken Badehotel. Samtidig indeholder opholdet en forkælelsestur i dejligt vildmarksbad og sunset sauna på stranden, et besøg på Løkken Bryghus og i Bolcheriet, hvor I også får et par lækre, lokale souvenirs med hjem. Præmiens samlede værdi er på 10.344 kr og kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderen udtrækkes tirsdag den 3. april 2018 kl. 12 og får direkte besked.

Læs mere om præmierne herunder:

Del denne side

Påske

Påsken er den smukke varslen af forårets komme, hvor alverdens smukke blomster springer ud.

Løkken

Den klassiske badeby ved Vesterhavet har en dejlig badestrand med de kendte hvide badehuse. Løkken byder også på muligheden for at prøve kræfter med surfing ved den dejlige vestkyst.

Vesterhavet i Nordjylland

Oplev Vesterhavets brusende bølger og brede strande

Strand, fjord og natur

Oplev Vesterhavets brusende hav og brede sandstrande, østkystens milde og børnevenlige strande og de mange naturoplevelser. Oplev landet nord for det du kender.

Badehoteller i Nordjylland

At Nordjylland har nogle af Danmarks dejligste badehoteller er ikke et tilfælde. Naturen er enestående og fuld af historie. Derfor er det ikke underligt, at TV2's tv-serie Badehotellet udspiller sig her

De hvide badehuse ved vestkysten

Historien bag de ikoniske badehuse

Forkælelse og velvære

Forkælelse kan være mange ting. Det kan være ren afslapning - en pause fra en travl hverdag med gastronomiske smagsoplevelser, en shoppetur eller en gang wellness med massage.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.