Nordjyllands store påskekonkurrence | VisitNordjylland
Så meld dig til Nordjyllands store påskekonkurrence

Trænger du til ferie ved Vesterhavet?

Så meld dig til Nordjyllands store påskekonkurrence

Nordjyllands store påskekonkurrence

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET - tillykke til Alice fra Aarhus, der blev den heldige vinder af en ferie for 2 ved Vesterhavet i Nordjylland.

Fra den 22. marts til 2. april (2. påskedag) kunne du dagligt modtage dagens æg. Ved at svare på dagens spørgsmål deltager du automatisk i lodtrækningen om en fantastisk sommerferie for 2 ved Vesterhavet - fuld af forkælelse og velvære til en samlet værdi på over 10.000 kr!

For at deltage skal du tilmelde dig konkurrencen herunder. Så får du automatisk tilsendt en mail, som indeholder dagens spørgsmål, hvor du kan få testet din viden om fantastiske Nordjylland.

Jo flere spørgsmål du svarer rigtigt på, jo flere chancer har du for at vinde den dejlige sommerferie for 2 ved Vesterhavet. Se påskepræmien nederst på siden.

Meld dig til vores store påskekonkurrence her:

Er du allerede tilmeldt vores nyhedsbrev, behøver du ikke tilmelde dig igen. Efter konkurrencen er afsluttet kan du til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev.

Påskepræmien

Påskepræmien er en fantastisk sommerferie for 2 personer i Løkken ved Vesterhavet med 4 overnatninger på Hotel Løkken Strand og middag på Restaurant Løkken Badehotel. Samtidig indeholder opholdet en forkælelsestur i dejligt vildmarksbad og sunset sauna på stranden, et besøg på Løkken Bryghus og i Bolcheriet, hvor I også får et par lækre, lokale souvenirs med hjem. Præmiens samlede værdi er på 10.344 kr og kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderen udtrækkes tirsdag den 3. april 2018 kl. 12 og får direkte besked.

Læs mere om præmierne herunder:

Del denne side

Påske

Påsken er den smukke varslen af forårets komme, hvor alverdens smukke blomster springer ud.

Vesterhavet i Nordjylland

Oplev Vesterhavets brusende bølger og brede strande

Løkken

Den klassiske badeby ved Vesterhavet har en dejlig badestrand med de kendte hvide badehuse. Løkken byder også på muligheden for at prøve kræfter med surfing ved den dejlige vestkyst.

Nordjyske strande

Hele vejen fra Skagen i nord til Agger i syd kan man opleve Nordeuropas fineste, hvide, brede sandstrande. Langs kysten ligger de små hyggelige badebyer, som byder på alt, hvad hjertet begærer.

Badehoteller i Nordjylland

At Nordjylland har nogle af Danmarks dejligste badehoteller er ikke et tilfælde. Naturen er enestående og fuld af historie. Derfor er det ikke underligt, at TV2's tv-serie Badehotellet udspiller sig her

De hvide badehuse ved vestkysten

Historien bag de ikoniske badehuse

Adventskonkurrencen - vind fantastiske præmier

Fra mandag den 26. november og frem til den 23. december kan du hver dag deltage i årets store adventskonkurrence, hvor du kan vinde fantastiske præmier for over 42.000 kr. Deltag her!

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.