Vinterferie for hele familien | VisitNordjylland

Vinterferie nord for det du kender

Vinterferie for hele familien

Der findes et land nord for det, du kender. Hvor vinteren er magisk og oplevelserne for alle. Et land fuld af eventyr og sjov; hvor vinterferien betyder tid til hinanden - og giver mulighed for fordybelse og nye oplevelser - landet hedder Nordjylland. Nyd den friske vinterluft med gåture langs stranden, varm kakao samt sjove og spændende aktiviteter for store og små. Vinterferien i Nordjylland har det hele. Her er der tid til hyggelige gåture med familien og mulighed for at få slappet af og ladet op. Hold ferie på et af Nordjyllands dejlige feriecentre, besøg de mange familievenlige attraktioner og gå på opdagelse i den nordjyske natur, som også er betagende om vinteren.

Læs mere om aktiviteter, begivenheder og hygge for hele familien i vinterferien.

Indendørsaktiviteter for børn

Nordjylland er året rundt fuld af masser af spænding og oplevelser - også hvis vejret ikke lige er til at være udenfor. Nordjylland summer af arrangementer og aktiviteter for hele familien - se bare her!

Udendørsaktiviteter for børn

Herunder finder du en række forslag til udendørsaktiviteter, hvor børnene især er i centrum.

 

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.