Vind et gastro-kultur ophold i Aalborg | VisitNordjylland
Vind et udsøgt gastronomisk kulturophold i Aalborg

Konkurrence

Vind et udsøgt gastronomisk kulturophold i Aalborg

Vind et gastro-kultur ophold i Aalborg

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET. Mogens fra Svendborg blev den heldige vinder af et gastro-kulturophold i Aalborg - tillykke med præmien og god tur til Nordjylland!

Er du en ægte livsnyder, der elsker at få forkælet både smags- og kultursansen, så skynd dig at svare på spørgsmålet nedenfor, så deltager du automatisk i lodtrækningen om et udsøgt gastro-kulturophold for 2 i Aalborg (samlet værdi på 5.216 kr).

Vind 2 overnatninger og middag på Comwell Hotel Hvide Hus samt en udsøgt middag på en af Nordjyllands bedste restauranter Textur. Dagene skal tilbringes bl.a. med kultur i verdensklasse - oplev Nordjyllands største kunstsamling på KUNSTEN, se udstillingen "Utzon100" på Utzon Center, nyd en hyggelig eftermiddag i Aalborg Zoo og smag 6 velskænkede specialøl på Aalborg Beerwalk.

For at deltage i konkurrencen skal du besvare spørgsmålet nedenfor. Hint til svaret finder du på vores side om arkitektur i Nordjylland.

Svar på konkurrencespørgsmålet herunder:

  

Modtag nordjyske ferietips året rundt 

Præmien

Præmien indeholder et ophold i Aalborg for 2 personer: 2 overnatninger inkl. morgenmad og middag (ekskl. drikkevarer) på Comwell Hotel Hvide Hus, 5 retters middag med vin- eller saftmenu på Restaurant Textur, entrébilletter til KUNSTENUtzon Center, Aalborg Zoo og Aalborg Beerwalk. Præmiens samlede værdi er på 5.216 kr, skal indløses i 2018 og kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderen udtrækkes den 20. august 2018 kl. 12 og får direkte besked.

Læs meget mere om de fantastiske præmier herunder:

Del denne side

Aalborg

Mærk pulsen i Aalborg

Nyd kunsten og kulturen i Nordjylland

Nord for det du kender er det ingen kunst at hygge sig, der er rig mulighed for at opleve kulturelle perler.

Kunsten i Aalborg

KUNSTEN - Nordjyllands største kunstsamling

Nordjyllands største kunstmuseum, KUNSTEN, ligger i Aalborg, og er en oplevelse af de helt store.

Utzon Center

Utzon Center på havnefronten i Aalborg blev den verdensberømte arkitekt, Jørn Utzons, sidste værk. Inspirationen til værket har han fået gennem sin barndom i skibsmiljøet på havnen i Aalborg.

Gastronomi i Nordjylland

Nord for det du kender findes der et væld af lækre restauranter og gårdbutikker, som byder velkommen i hyggelige omgivelser og serverer mad i topklasse!

Nordjyllands bedste restauranter

Her finder du Nordjyllands bedste spisesteder i følge White Guide - ideelle til romantiske oplevelser for 2 - eller hvis I bare vil spise rigtig godt!

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.