Vind alletiders sommerferie 150 meter fra havet | VisitNordjylland

Konkurrence

Vind alletiders sommerferie 150 meter fra havet

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET!

Se andre spændende konkurrencer. Du kan også se vindere af tidligere konkurrencer.

-

Så er vi igen i gavehumør! Svar på spørgsmålet nedenfor, og deltag automatisk i lodtrækningen om en uges sommerferie fuld af alletiders oplevelser for 4 personer i et lækkert sommerhus i Lønstrup - blot 150 meter fra Vesterhavet!

For at deltage i konkurrencen skal du besvare spørgsmålet nedenfor. Hint til svaret finder du på vores side om fyrtårne i Nordjylland.

Svar på konkurrencespørgsmålet herunder:


 

Præmien

Præmien indeholder en uges sommerferie (lørdag til lørdag i uge 32) fuld af alletiders oplevelser for 4 personer i et lækkert DanCenter sommerhus i Lønstrup - blot 150 meter fra Vesterhavet! Præmien indeholder også billetter til Nordjyllands største attraktioner - VIP ophold på Nordsøen Oceanium samt familiebilletter til Fårup Sommerland og Aalborg Zoo. Læs meget mere om de fantastiske præmier her nederst på siden. Præmiens samlede værdi er på 12.338 kr og kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderen udtrækkes den 4. juni 2018 kl. 12 og får direkte besked.

Læs meget mere om de fantastiske præmier herunder:

Del denne side

Sommerferie

Nordjylland summer af sommeraktiviteter for børn og barnlige sjæle hele sommerferienFind masser af ferieoplevelserne i Danmarks nordligste, skønneste og lyseste landsdel!

Fyrtårne i Nordjylland

Nogle af Danmarks mest ikoniske fyrtårne står i Nordjylland. Et af Nordjyllands vartegn er Rubjerg Knude Fyr ved Lønstrup, som forventes at skride i havet inden år 2020.

Bad og leg i vandkanten

Nordjylland er fuld af strande, der er skabte til badning og leg i vandkanten. Oplev Vesterhavets brusende hav, østkystens børnevenlige strande eller Limfjorden og Mariager Fjords rolige vand.

Vesterhavet i Nordjylland

Oplev Vesterhavets brusende bølger og brede strande

Nordjyllands bedste attraktioner for børn

I Nordjylland er der attraktioner for børn i alle aldre - fra de helt små op til dem, der mest bare er børn indeni.

Nordsøen Oceanarium

Tag familien med og udforsk havets hemmeligheder i Nordeuropas største akvarium, hvor I kan opleve klumpfisken, havkatten, hajerne og sælerne blive fodret af bl.a. en dykker! 

Strand, fjord og natur

Oplev Vesterhavets brusende hav og brede sandstrande, østkystens milde og børnevenlige strande og de mange naturoplevelser. Oplev landet nord for det du kender.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.