Udforsk hyggelige byer | VisitNordjylland
Mærk stemningen i Nordjyllands hyggelige byer hele året rundt.

Udforsk hyggelige byer i Nordjylland

Mærk stemningen i Nordjyllands hyggelige byer hele året rundt.

Udforsk hyggelige byer

Nordjylland er fuld af hyggelige badebyer, havnebyer og små landsbyer med hver sit særpræg og stemning.

Er du til Vesterhavets karakteristiske gule huse med røde tage, så tag og besøg badebyerne langs vestkysten. Er du mere til klassisk fiskerleje stemning, så er der også masser af dem langs kysten. På toppen af Danmark finder du så Gl. Skagen og Skagen, der med sine topklasse smagsoplevelser, helt unikke skyline og historiske bydele byder på en helt unik oplevelse. Ved østkysten samt langs Limfjorden og Mariager Fjord ligger der små, hyggelige kystbyer, havnebyer, fjordbyer, bydele og lystbådehavne med hver sin personlighed og stemning.

Blokhus

Blokhus byder på kilometervis af hvid sandstrand og et aktivt byliv med koncerter og andre aktiviteter i løbet af sommeren. 

Løkken

Løkken er en klassisk badeby på Nordjyllands vestkyst, hvor du finder en af Danmarks bedste strande. Her er der friske fisk, store sandstrande og et utilregneligt vejr. 

Historiske bydele i Nordjylland

Nordjyllands hyggelige byer byder på alt fra gamle og historiske bydele til moderne arkitektoniske perler. Hele året rundt er det muligt at tage på byvandringer i Skagen, og høre historien om Skagensmalerne.

Hygge i Nordjylland

Arbejdsugen er veloverstået, der er god mad på menuen og det er tid til et glas rødvin, fredagsslik og en masse hygge med familien. 

Hals

Den hyggelige fiskerby Hals ved Limfjordens østlige udmunding ud i Aalborg Bugt langs Kattegat. Oplev markedet hver onsdag om sommeren og nogle af Danmarks mest børnevenlige strande.

Løgstør

Oplev hyggelig, maritim feriestemning i "Muslingebyen Løgstør" - nyd musik i særklasse til Kanaljazz og Løgstør Open Air eller spis jer mætte i lækre muslinger til muslingehøstfest og muslingefestival.

Øster Hurup

Danmarks ubetinget mest børnevenlige strand ligger ved det gamle fiskeleje Øster Hurup - smukt placeret ved Kattegat på den himmerlandske østkyst mellem Lille Vildmose og Mariager Fjord.

Familie i Skallerup

Familieferie i Nordjylland

Nordjylland er fuld af dejlige familieaktiviteter, børnevenlig overnatning og sjove oplevelser, der danner rammen om en dejlig ferie.

Sjov og spas for børn i Nordjylland

Nordjylland er fuld sjove og dejlige aktiviteter for børn og barnlige sjæle - skal der fart på med vilde forlystelser aktiviteter, ses på dyr eller måske rejses tilbage til vikingetiden?

Lokale smagsoplevelser

Gå på opdagelse i den lokale gastronomi samt de lokale dyrkede og producerede fødevarer og drikkevarer i Nordjylland. Nordjylland er fuld af lækre råvarer, rå natur og unikke madoplevelser.

Book oplevelser

Et stort udvalg af oplevelsespakker for enhver smag i Nordjylland.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.