Test-test | VisitNordjylland
Foråret og sommeren byder på spændende events og hyggelige begivenheder

Det sker i Nordjylland

Foråret og sommeren byder på spændende events og hyggelige begivenheder

Test-test

Året rundt - hvadend det er forårsommer, efterår eller vinter er der masser af events og aktiviteter rundt omkring i det nordjyske. Se årets største sportsevents. I sommerhalvåret pibler det frem med bl.a markeder, fødevarefestivalervikingemarkeder og store musik- og kulturevents og til jul vrimler det også med hyggelige julemarkeder.

Nordjylland byder hele året på et kæmpe udvalg af store og små events, se oversigten over de største og bedste events netop nu herunder eller få alle events i NordjyllandLeder du efter begivenheder for bestemte områder, så kan du også se oversigt over events og arrangementer i Blokhus og Jammerbugten, Frederikshavn, Løkken, Lønstrup, Rebild, Skagen, Nykøbing Mors, Thisted og Thy samt Aalborg.

Store nordjyske sportsevents

Hele året igennem er der udfordrende sportsevents rundt omkring i Nordjylland. Den varierede natur er skabt til aktive oplevelser, uanset om det er til fods, på hjul eller vands.

Markeder i Nordjylland

Hvad enten du er til loppemarkeder, dyrskuer eller kræmmermarkeder, så har Nordjylland et bredt udvalg henover året, hvor der er mulighed for at gøre et godt køb.

Vikingemarkeder i Nordjylland

Nordjylland vrimler med vikingemarkeder og andre events i forbindelse med Nordjyllands fine seværdigheder fra Vikingetiden, som f.eks. Fyrkat, Aggersborg, Lindholm Høje og Sebbersund.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.