Test Rebild | VisitNordjylland

Test Rebild

Er du til aktive oplevelser i det fri, så er Rebild fuld af naturområder til ethvert tempo og temperament! Besøg Rold Skov, Troldeskoven, Rebild Bakker. Rebild er et ægte grønt slaraffenland. Her i hjertet af Himmerland er der højt til himmelen og plads til mangfoldighed – så uanset om du er til en eftertænksom travetur til tonerne af fuglesang, en hæsblæsende tur på mountainbike op og ned ad bakker eller foretrækker en kanotur på åens rolige vand, så er Rebild stedet.

Aktiviteter og oplevelser

De største attraktioner i Rebild er uden tvivl Rebild Bakker og Rold Skov, der er blandt Danmarks største naturattraktioner, du ikke må gå glip af. Her finder du bl.a. naturlegepladsen Røverknolden, der er perfekt til en familieudflugt i skoven. Rold Skov er også ideel til aktive naturoplevelser. Ved Rebild Bakker finder du også RebildportenSpillemandsmuseetBlokhus Museet samt Thingbæk Kalkminer.

Med sin alsidige naturområder er Rebild også skab til en aktiv ferie. Prøv krafter med Triatland Rebild – Danmarks outdoor sportsdestination nr. 1. Rebild byder på alverdens aktive outdoor udfordringer:

På 2 hjul: Rebild byder på hyggelige og naturskønne cykelruter. Hvis du søger vild action og downhill udfordringer, så prøv spring på mountainbiken og prøv Rold Skovs vilde MTB-ruterRold Skov er desuden kåret til Danmarks 2. bedste mtb-rute af vorespuls.dk.

På 2 ben: vandring, golf, løb, geocatching, overnatning i det friadventuresport og lystfiskeri.

Til vands: Tag på kanotur ned af Lindenborg Å eller tag en svømmetur i Store Økssø eller en af Rebilds andre smukke søer

Se alle aktiviteter og attraktioner i Rebild

 

Begivenheder - Det sker i Rebild

Kulturevents i Rebild: Et rigt kulturliv udfolder sig i området, og Rebild er særligt kendt for Rebildfesten, hvor man hvert år siden 1912 har fejret den amerikanske uafhængigsdag d. 4. juli. Begivenheden menes at være den største fejring af uafhængighedsdagen uden for USA. 
Opera i Rebild er en del af Aalborg Operafestival, og er en årligt tilbagevendende begivenhed, der er et besøg værd.

Sportevents i Rebild: Rebild er fuld af store sportevents året rundt for både sportsentusiasterne og dem, der gerne vil rykke lidt personlige grænser - Rold Skov Cross Triathlon, Rold24race, Triathlon for børn ved St. Økssø, Tri ved Søen 2018, MTB RACE 10 timer i RebildTriatlandløbet og mange flere. 

Se alle events i Rebild

Spisesteder

Går du en tur i Rold Skov forbi den skønne Store Økssø, så kan du med fordel kigge indenfor i den smukke Mosskov Pavillion, hvor menukortet står mål med beliggenheden. Ved Rebild Bakker finder du Rold Storkro, der også nyder godt af den skønne natur. Her kan du nyde en lækker menu og slutte af med en gåtur ned til Troldeskoven, Krybskytten Lars Kjærs Hus og til den kendte Ravnkilde inden aftenkaffen nydes. Besøg også Top Karens hus "Tophuset", der i historiske rammer serverer husmandskost, herunder en særdeles populær æggekage.

Se alle spisesteder i Rebild

Overnatning

Tæt på naturen ligger både kroer, hoteller, campingplads og vandrerhjem. I Rebild finder du Danmarks eneste Sportshotel, Comwell Sport Rebild Bakker. Her kan du kombinere smuk natur med en god seng, dejlig mad og frem for alt aktiv udfoldelse. Prøv det og lad dig rive med af alle de mange forskellige aktiviteter, der foregår nær hotellet.

Se alle overnatningsmuligheder i Rebild

Find mange flere tips til ferie i Rebild på www.rebildporten.dk eller Rebildsportens Facebook-side.

Kontakt RebildPorten

RebildPorten
Rebildvej 25A
9520 Skørping
Email: info@rebildporten.dk
Tlf: (+45) 9988 9000  

Del denne side