Store sportsevents i Nordjylland | VisitNordjylland
Aktiv i naturen i Nordjylland

Årets store outdoor begivenheder

Aktiv i naturen i Nordjylland

Store sportsevents i Nordjylland

Hele året igennem er der udfordrende sportsevents rundt omkring i Nordjylland. Den varierede natur er skabt til aktive oplevelser, uanset om det er til fods, på hjul eller vands.

I den kolde vinter er der god mulighed for vinterbadning i det kolde hav, og I kan rigtig opleve det kolde gys ved vinterbaderfestivalerne i Nordjylland. Ellers er det specielt om foråret og sensommeren, hvor der er spækket med aktive begivenheder for enhver smag. Se bl.a. de kommende store sportsevents i Rebild eller læs om Cold Hawaii i Thy.

Se oversigten over årets kommende store outdoor events herunder:

Aktiv i naturen

Nordjyllands imponerende og varierede natur er skabt til outdoor oplevelser - til lands, vands og i luften. Prøv bl.a. de udfordrende MTB-ruter eller find de perfekte surf-bølger ved Vesterhavet.

Mountainbiking i Nordjylland

Se alle MTB-sporene i Nordjylland, men få også inspiration til din næste aktive ferie med både MTB og andre aktiviteter.

Vandreture i Nordjylland

Den alsidige og skønne nordjyske natur indbyder til vandreture. Her er masser af mærkede vandreruter med mulighed for både afslappende kortere eller længere ture.

Book oplevelser

Et stort udvalg af oplevelsespakker for enhver smag i Nordjylland.

Adventskonkurrencen - vind fantastiske præmier

Fra mandag den 26. november og frem til den 23. december kan du hver dag deltage i årets store adventskonkurrence, hvor du kan vinde fantastiske præmier for over 42.000 kr. Deltag her!

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.