Store sportsevents i Nordjylland | VisitNordjylland

Store sportsevents i Nordjylland

Pulsen stiger, vinden suser og naturen viser sig endnu engang fra sin smukkeste side. Den varierede nordjyske natur er som skabt til aktive oplevelser, uanset om det er til fods, på hjul eller vands.

Der er rig mulighed for at nyde naturen på alle årstider. I vintermånederne nyder mange et dyp i det kolde hav med vinterbadning, og du kan opleve det kolde gys ved vinterbaderfestivalerne i Nordjylland. Om foråret og i sensommeren er der spækket med aktive begivenheder for enhver smag. Se blandt andet de kommende store sportsevents i Rebild eller giv dig selv en udfordring på surfbrættet ved Cold Hawaii i Thy. Se oversigten over årets kommende store outdoor events herunder:

Aktiv i den nordjyske natur

Få pulsen op nord for det du kender, mens du bevæger dig i naturskønne omgivelser.

Mountainbiking i Nordjylland

Se alle MTB-sporene i Nordjylland, men få også inspiration til din næste aktive ferie med både MTB og andre aktiviteter.

Vandreture i Nordjylland

Den alsidige og skønne nordjyske natur indbyder til vandreture. Her er masser af mærkede vandreruter med mulighed for både afslappende kortere eller længere ture.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.