Store sportsevents i Nordjylland | VisitNordjylland
Aktiv i naturen i Nordjylland

Årets store outdoor begivenheder

Aktiv i naturen i Nordjylland

Store sportsevents i Nordjylland

Hele året igennem er der udfordrende sportsevents rundt omkring i Nordjylland. Den varierede natur er skabt til aktive oplevelser, uanset om det er til fods, på hjul eller vands.

I den kolde vinter er der god mulighed for vinterbadning i det kolde hav, og I kan rigtig opleve det kolde gys ved vinterbaderfestivalerne i Nordjylland. Ellers er det specielt om foråret og sensommeren, hvor der er spækket med aktive begivenheder for enhver smag. Se bl.a. de kommende store sportsevents i Rebild eller læs om Cold Hawaii i Thy.

Se oversigten over årets kommende store outdoor events herunder:

Aktiv i den nordjyske natur

Nordjyllands imponerende og varierede natur er skabt til outdoor oplevelser - til lands, vands og i luften. Prøv bl.a. de udfordrende MTB-ruter eller find de perfekte surf-bølger ved Vesterhavet.

Mountainbiking i Nordjylland

Se alle MTB-sporene i Nordjylland, men få også inspiration til din næste aktive ferie med både MTB og andre aktiviteter.

Vandreture i Nordjylland

Den alsidige og skønne nordjyske natur indbyder til vandreture. Her er masser af mærkede vandreruter med mulighed for både afslappende kortere eller længere ture.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.