Sommerbusser i Nordjylland | VisitNordjylland

Sommerbusser i Nordjylland

Sommerbusser i Nordjylland

Nordjylland er fuld af spændende fortællinger og fantastiske naturoplevelser. Hop på shuttlebussen eller på en guidet bustur ud i naturen i Nordjylland.

Tag en af shuttlebusserne ud til nogle af Nordjyllands største naturattraktioner - Grenen, Rubjerg Knude og som noget nyt kan du nu også køre langs de hvide badehuse på stranden imellem Blokhus og Løkken.

På Læsø kan du hoppe på en guidet bustur Læsø rundt eller benytte dig af en af de andre spændende endagstilbud på Nordjyllands solskinsø.

Der er også mulighed for at hoppe på en guidet bustur til Nordjyllands smukke naturområder. NTs busser forvandles om sommeren til guidede busture fra Thisted til Nationalpark Thy og Vejlerne.

Fra Hobro er der også en NTs bus, der om sommeren kører med guide langs Mariager Fjords smukke bred.

Er du mere til "vandbusser", så hop på en af de guidede sejlture på Limfjorden, der bl.a. sejler fra Nykøbing Mors eller tag med "Svanen" på en guidet sejltur på Mariager Fjord.

Læs mere om Nordjyllands sommerbusser herunder:

Del denne side

Strand, fjord og natur

Oplev Vesterhavets brusende hav og brede sandstrande, østkystens milde og børnevenlige strande og de mange naturoplevelser. Oplev landet nord for det du kender.

Nationalpark Thy

Nord for det du kender - i Thy - findes den smukkeste Nationalpark, som byder på både kyst, klitter, klitheder, klitplantager og store søer. Det vil du ikke gå glip af.

Udforsk nordens hyggeligste byer

Bliv revet med af den magiske stemning nord for det du kender. Her finder du en perlerække af de hyggeligste badebyer, havnebyer og små landsbyer med hver sin charme.

Attraktioner ved Limfjorden og Mariager Fjord

Martime oplevelser, historiske vikingesites og lærerige oplevelser er i højsædet, når det kommer til de mest populære attraktioner ved Limfjorden og Mariager Fjord.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.