Skagen Food & Design Market | VisitNordjylland
Skagen Food & Design Market

Skagen Food & Design Market

Skagen Food & Design Market (tidligere Skagen Kvalitetsfødevaremesse) trækker hvert år i august mange tusinde gastronomiglade gæster fra både ind- og udland ind i Den Gamle Auktionshal på Skagen Havn. I år afholdes markedet den 25. - 26. august 2017.

Alle sanserne kommer i drømmeland, når nordjyske fødevareproducenter viser, fortæller og byder på smagsprøver på deres lækre, unikke produkter i Den Gamle Auktionshal’s autentiske omgivelser.

Producenterne står klar til at fortælle den gode historie om deres produkter, og der er mulighed for at smage alt fra fisk og skaldyr til ost, chokolade, nyslynget honning og meget mere.

Ost på messen

Messen startede i 2005, og siden da har folk strømmet til både for at kigge, røre og smage på de fine varer.

Skagen Food & Design Market varierer også fra år til år - i 2015 gæstede Danmarks Junior Kokkelandshold markedet og gav gode tips og tricks, mens der også blev afholdt Madteater med Restaurant De 2 Have i front.

Her var der rig mulighed for at smage egnens specialiteter. Derudover deltog Kopenhagen Fur med det designmæssige input og viste deres lækre pelse frem.

Entrepris: 60 kr for voksne - børn under 12 år er gratis

Læs mere om Skagen

Tang på messen i Skagen

Kontakt:

Skagen Food & Design Market
Den Gamle Auktionshal, Auktionsvej
9990 Skagen
Tlf: +45 38 41 72 07 (Skagen Turistbureau)
www.skagen.dk/skagen-food-and-design-market

Skagen Food & Design Market på Facebook

Del denne side

Muslinger på havnen i Nykøbing Mors

Nordjylland er fuld af SmageDage

Her finder du lokale smagsoplevelser, f.eks. fødevarefestivaler, restauranter og nordjyske specialiteter, hvor du kan smage på Nordjylland.

Madoplevelser

Madoplevelser

Smagen af Nordjylland - Gastronomi - Når det skal være ægte og unikt.

Det nordjyske skatkammer rummer et væld af specialiteter og råvarer, der er helt særlige for området. Lav din egen Bjesk, Nordjyllands bedste restauranter, gårdbutikker og meget mere.

Ferie året rundt i Nordjylland

Der sker altid noget i Nordjylland, så mangler I inspiration så tag en pause og gå på opdagelse.

Populære destinationer i Nordjylland!

Fra det nordligste til det sydligste punkt af Nordjylland består af 10 områder: Toppen af Danmark, Jammerbugten, Læsø, Brønderslev, Thy, Mors, Aalborg, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord.