VisitNordjylland

WestWind Surf Shop Klitmøller

Westwind Klitmøller tilbyder vandsportsaktiviteter og perfekte faciliteter for hele familien. Udlejning, surfcamps og kurser i windsurfing, kitesurfing, surfing og SUP.

 

Lige bag Klitmøller ligger Nationalpark Thy, som er Danmarks første park, der tilbyder unikke naturopleverser for store og små. Vi har også Vandet Sø som ligger 4 km fra byen. Vandet Sø er helt ideel for begyndere, da der er lavt og fladt vand.

Den korte afstand, mellem det flade vand og de barske bølger i Vesterhavet, gør Klitmøller til et unikt vandsportsparadis omgivet af Danmarks smukkeste natur og bedste bølger til surf.

Westwind Klitmøller ligger midt i Cold Hawaii, som igen ligger midt på den jyske nordvestkyst. 

Cold Hawaii Klitmøller er kendt for at være Europas bedste windsurf og kite spot og har også rigtige gode forhold til surf og S.U.P.

Alle vores instruktører er uddannet Iko eller ISA og har meget undervisnings erfaring.

Vi har masser af gode tilbud til den enkelte turist, familier,  børn, større grupper eller som teambuilding for virksomheder. Enten du er begynder og gerne vil prøve at surfe eller er ekspert, så finder du udfordrende aktiviteter hos os!

Vores kurser forgår enten på det lave vand i Limfjorden, Vandet Sø eller på Vesterhavet der ligger lige uden for butikken (Surfing, SUP/Wave).

Vi glæder os til at se dig på kursus hos os – her er du i sikre hænder!

Vi glæder os til at se jer i Klitmøller.