Vera’s Vine Ca’del Vino

Foto: Turismeudvikling Hjørring
Attraktioner
Lokale smagsoplevelser
Vera's Vine, Harken Vera’s Vine er et idyllisk stykke af det bedste fra Italien, lige midt i Vendsyssel. Vera & Jens Jensen driver dette unikke sted med passion og hygge.
Adresse

Aalborgvej 602, Harken

9760 Vrå

Kontakt

E-mail:salg@verasvine.dk

Telefon:98 98 62 15

Vera’s Vine tilbyder mange forskellige specialiteter fra det italienske køkken og har altid over 200 forskellige Italienske kvalitetsvine på lager. 2 gange om året kører parret mod Italien for at besøge vinproducenter og udvælge vine til butikken. Da Vera og Jens blev enig om at bygge en vin butik i Harken, var det arkitekten der kom på at butikken skulle udformes efter en original italiensk vingård. Det er endt ud i den trelængede Ca’del Vino der er indrettet med butik, vinsmagnings bord samt vinkælder efter stolte italienske byggestraditioner.     

Oplev ægte italiensk stemning. I vores smukke italienske vinhus Ca’del Vino tilbyder vi et stort udvalg af italienske vine og specialiteter af høj kvalitet. Desuden har vi lufttørret italiensk skinke, tyndt skåret ligesom i Italien. Vi har altid mange smagsprøver på vin og specialiteter.

   

Adresse

Aalborgvej 602, Harken

9760 Vrå

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Hjørring