UGE33 - Kunsthåndværkerudstilling (AFLYST i 2020)

I 2020 er "UGE 33" desværre blevet aflyst pga. Corona-situationen og regeringens udmeldinger. 

Hvert år i uge 33 er der traditionen tro Kunsthåndværkudstilling i Det Røde Pakhus i Hobro. Kunsthåndværkudstillingen "UGE33" er en tilbagevendende udstilling, der i 2018 kunne fejre 15 års jubilæum. 

Både lokale såvel som kunstnere fra øvrige dele af Danmark, samler sig i de rustikke og smukke lokaler i Det Røde Pakhus, og fremviser deres håndværk hele ugen. 

Det er altid gratis at se udstillingen og hvert år tiltrækker "UGE33" kunstinteresserede fra både ind- og udland. 

Håndværk for enhver smag

"UGE33" har noget for alle. De mere end 30 kunsthåndværkere præsenterer håndværk inden for flere genre og materialer. Der er både skulpturer, smykker, pileflet, glas, filt, beklædning og meget mere. 

 

Sejlads og musik - onsdag aften

Det er efterhånden blevet en tradition at der holdes ekstra åbent om onsdagen, hvor udstillingen prydes med "lidt ekstra" i form af bl.a. musik, anekdoter fra udvalgte kunstnere, samt muligheden for at komme ud at sejle med træskibet "Jagten Valkyrien". 

Lys i havnen 

I år vil der tilmed være lysregatta, hvor et "hav" af kajakker, alle pyntet med en masse lys, vil sejle ind i havnen og lyse havnebassinet op. Alt imens det rytmiske vokalkor "SoulMates" underholder med skønsang og dejlig musik. 

"Lys i havnen" starter kl. 20:45 og varer ca. 3 kvarter.