Trafikcenter Sæby Syd

Trafikcenter Sæby Syd: Døgnåben alle ugens 7 dage.  

Proviantering: Butikken tilbyder et stort udvalg i Bake Off, Fastfood, varme & kolde drikke, dagligvarer, tips & lotto, tøj, musik og film. Der er et stort udvalg i gaveartikler og blomster.
 
Benzin/diesel: Du kan naturligvis tanke benzin og diesel fra OK samt Truck Diesel fra andre leverandører.
Chaufførfaciliteter: Vi tilbyder chaufførfaciliteter som bad, vask og tørring af tøj.
 
Stiholt Hotel: Du kan også hvile ud, inden rejsen fortsætter, i et enkelt eller dobbeltværelse med bad, TV, telefon og fri Wi-fi (internet). Online Booking her.

Mødelokaler: Lej mødelokaler fra 2-80 personer, både med og uden forplejning. De kan bruges til firma møder, generalforsamlinger, private selskaber og fest. 

Kontantautomat (minibank): Du har mulighed for at hæve kontanter.
 
Internet: Du har mulighed for GRATIS at checke din mail m.m. på vores Internet-PC. I butik og cafeteria er der gratis wifi.
 
PitStop Cafeteria: Er stedet hvor der serveres mad af høj kvalitet. Der hvor chauffører, familier m.m har mulighed for at få et rigtigt måltid, af gode friske råvarer som en selvfølgelighed. 
Stedet hvor man får en god kop kaffe med kage til, eller velsmurt smørrebrød serveret af hurtigt og serviceminded personale.

Der er også mulighed for mad ud af huset, både til virksomheder og private. Se mere på Mad ud af huset eller ring på 96 89 66 77.

Åben hele døgnet