Tolne Bakker Camping

Foto: Turismeudvikling Hjørring
Overnatning
Campingpladser
Tolne Bakker Camping er en naturperle og en skøn oase, som ligger i Danmarks nordligste bøgeskov, Tolne Skov mellem Frederikshavn og Hjørring.
Adresse

Stenderupvej 46, Tolne

9870 Sindal

Kontakt

E-mail:info@tolne-camping.dk

Telefon:98 93 02 66

Website

Website

Her finder hele familien masser af ro og naturoplevelser. Samtidig ligger pladsen centralt placeret i forhold til strand, hav og by, så Tolne Bakker Camping er en ideel base for en aktiv familieferie.

Campingpladsen har 150 pladser, som ligger i kuperet terræn og 12 udlejningshytter i fire forskellige størrelser. Hytterne er opgraderet i 2015. Pladsen har naturligvis gode sanitære forhold. På campingpladsen er der junglesti, svævebane hoppepude, børnepool, minigolf og minizoo med geder, marsvin og kaniner. Desuden er her en lille kiosk. Her findes mange stier og ruter, som vedligeholdes jævnligt og som indbyder til dejlige gå- eller cykelture. I området omkring campingpladsen findes der i tusindvis af vilde okideer og masser af bær og moreller. I områder er der også et rigt dyreliv og du vil kunne opleve både rådyr, dådyr, krondyr, ræve, fasaner, grævlinge og mange fuglearter.

I løbet af sæsonen arrangeres der forskellige arrangementer i vores fælleshus.

Tolne Bakker Camping ligger tæt på Frederikshavn med gode shoppingmuligheder, Farm Fun i Aalbæk, Skagen, Nordsøen Oceanarium, flere kunsthåndværkere eller I kan lægge vejen forbi Landskabs- og Landbrugsmuseet i Mosbjerg som i skolernes sommerferie fungerer som et levende museum.

På vores hjemmeside kan I se en dronefilm over campingpladsen. 

Campingpladsen har åbent hele året rundt, men i perioderne 1.1 - 31.3 og 1.10 til 31.12 kun mod henvendelse. 

Adresse

Stenderupvej 46, Tolne

9870 Sindal

Facilities

Butik/Kiosk

Legeplads

Minigolf

Cykler

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Hjørring