Sylvester Larsen & Nåleøjet

Foto: Sylvester Larsen & Nåleøjet
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Sæbyvej 1

9340 Asaa

Kontakt

Sylvester Larsen er en pop/rocksanger fra Danmark. Sylvester er søn af Kim Larsen fra hans andet ægteskab.

Sangen "De Smukke Unge Mennesker" fra Kim Larsen & Bellamis album Yummi Yummi er skrevet til Sylvester Larsen på det tidspunkt, hvor hans klassekammerater blev konfirmeret.

“Lille landsby tour 2020”

Sylvester Larsen dropper de traditionelle spillesteder på sin kommende forårstour 2020, og besøger i stedet en lang række små danske landsbyer. Sylvester synger primært på dansk, og tidligere i 2019 udgav han singlen ”Lille Landsby”, som er en hyldestsang til de små landsbyer i Danmark. Sangen er en rejse tilbage i tiden, til dengang de i provinsen stortrivedes. Dengang var begrebet “udkantsDanmark” endnu ikke opfundet. Lokale erhversdrivende indgik som en naturlig del af de små samfund, og folk kom ganske enkelt hinanden ved på en helt anden måde. I takt med de følgende års centralisering fulgte butiksdød, nedlagte busruter, huspriser i frit fald og arbejdspladser der i stigende grad rykkede til storbyerne. “Hvor er det ærgerligt at det er gået sådan, for var Danmark ikke, mentalt og økonomisk set, et sundere og mere homogent samfund dengang?

Var det ikke et kongerige hvor afstanden mellem bybo og landbo var mindre”, spørger Sylvester med et drømmende udtryk?

Sylvester Larsen har mange gode minder fra barndomsferierne i den lille flække ”Flade” på Mors – en by som i dag, nærmest er gået i stå. Købmanden er lukket, skolen er lukket og mange er flyttet derfra. ”Vi skal bevare de danske landsbyer” udtaler Sylvester, og fortsætter: ”De små samfund er en vigtig del af vores historie og kultur, og de bliver komplet undermineret af storbyerne. Vi har alt for travlt med de store linjer, men der er intet så befriende og smukt som en dansk landsby med lokalkultur og sammenhold, der giver plads til hinanden, fællesskabet og naturen” afslutter Sylvester Larsen.

I “Lille landsby” synger Sylvester om de blomstrende landsbyer, han selv tilbragte en stor del af sin barndom og ungdom i, og som han savner den dag i dag. Musikvideoen til sangen er i skrivende stund set af over 100.000 mennesker på YouTube.

Koncerterne afvikles og spilles fra marts til juni måned foråret 2020. Der bliver sideløbende opdateret på Sylvester Larsen’s facebook-side der følger landsbyturnéen, ligesom der arbejdes på, at få udarbejdet en dokumentarfilm om Sylvester, de danske landsbyer, musikken og de personlige oplevelser og bekendtskaber, der vil opstå undervejs. Sylvester Larsen spiller en lytte-venlig popmusik, der med klare budskaber og rockede undertoner, altid sørger for at levere en musikalsk oplevelse for alle. Bandet ”Nåleøjet” består af trommeslager Robin Pold, bassist Klaus Nielsen og guitarist Thomas Nielsen.

Adresse

Sæbyvej 1

9340 Asaa

Åbningstider

25 Sep 20 / 25 Sep 20

fredag

20:00 -

Følg på:

Sidst opdateret af
Brønderslev Erhverv & Turisme