VisitNordjylland

Sydthy Golfklub

Golfbane.

Sydthy Golfklub - mellem hav og fjord....
Velkommen til Sydthy Golfklub, som er smukt beliggende mellem det frådende Vesterhav og den milde Limfjord, - og hvor Nationalpark Thy, Danmarks første nationalpark, er vores nærmeste nabo.

Sydthy Golfklubs 18 hullers bane er smukt og varieret anlagt, - grænsende til skov og med let kuperede huller, som snor sig imellem beplantninger og anlagte søer.

Det er Sydthy Golfklubs vision at give såvel vore medlemmer som greenfee spillere de bedste betingelser for en god oplevelse på Sydthy Golfklubs anlæg.

I vores klubhus finder man alle de ting, som man kan forvente. Dejlige omklædningsrum med toilet- samt badefaciliteter helt i top. I klubhuset kan man nyde såvel kolde som varme drikke fra automat samt evt. medbragte madpakker.

Der er i forbindelse med klubhuset et dejligt nyt køkken, som står til rådighed. 

På terrassen hygger vi os i en afslappet atmosfære omkring golfspillet og med frit kik over bannen.

Velkommen til en god oplevelse i Sydthy Golfklub.
_____________________________________________________________

Baneanlægget omfatter en 18 hullers bane og en 6 hullers par-3 bane, en driving range, en indspilsgreen og en puttinggreen.

Banen er tænkt og udformet, så den især giver den habile klubspiller fornøjelse og udfordring, uanset om man er medlem i klubben eller gæstespiller.

Banen har par 72.