SushiMania XO

SushiMania XO

Foto: VisitAalborg, InfoCenter Hals
Spisesteder
Restauranter
Adresse

Strandvejen 11

9000 Aalborg

Hos SushiMania XO får du en ekstraordinær oplevelse, hvor menuen byder på sushi og asiatiske retter med 100% bæredygtig fisk og lækre råvarer som f.eks. kaviar, snekrabbe eller lokal laks fra Hirtshals.

SushiMania XO er en gourmetoplevelse i Aalborg du ikke må gå glip af, nyd en lækker aften i flotte ramme tæt på Aalborgs havnefront, eller bestil det som take away og spis luksus sushi lige der, hvor du har lyst. Med en placering tæt på centrum er det et perfekt sted at nyde det bedste fra det asiatiske køkken. Menuen byder på mange forskellige asiatiske retter, heriblandt gourmet sushi, bao og sticks, du kan finde hele menuen her.

Hos SushiMania XO får du en følelse af luksus, lige fra indretningen til maden og det professionelle personale. SushiMania går meget op i bæredygtighed og har siden 2012 brugt 100% bæredygtig fisk. Derudover har de et specielt fokus på socialt ansvar, da de bestræber sig på at ansætte udelukkende fra kanten af arbejdsmarkedet.

Følg SushiMania XO på Facebookfor løbende at holde dig opdateret på deres cocktailaftener og jazzaftener, hvor lokale musikere besøger restauranten.

Læs meget mere om SushiMania XO i Aalborg…

Adresse

Strandvejen 11

9000 Aalborg

Åbningstider

01 Jan 19 / 01 Jan 21

OnsdagTorsdagSøndag

17:00 - 21:00

FredagLørdag

13:00 - 21:00

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAalborg, InfoCenter Hals