Sommrudstilling i KunstBoxen Mariager - kopi

Foto: VisitMariagerFjord
Begivenheder
Begivenheder
I denne sommersudstilling kan I glæde jer til kunst fra togæstekunstnere, der begge har en lang karriere bag sig. I KunstBoxen i Mariager finder I kunst fra flere forskellige kunstnere, heriblandt KunstBoxens egne kunstnere, samt særlige gæstekunstnere, der udstiller i perioder.   
Adresse

Kirkegade 3

9550 Mariager

Kontakt

Telefon: 7178 4688

I årets sommersudstilling, bydes der velkommen til gæste-kunstnerne Richell Castellón fra Cuba og Lise Duun fra Danmark. Kunstnere, der begge viser stor farverigdom og er i deres billedunivers mestre i impressionistiske træk på hver sin måde.

Richell Castellón, Cuba er dygtig til at indfange stemningsbilleder fra det cubanske gadeliv med de gamle amerikanske biler, hvorom det er lovbestemt, at de ikke må forlade øen. Hans malerier har en fin farverigdom, og han bruger kontrastfarverne og fanger lyset, som vi kender det fra Skagensmalerne.. Han bor nu i Syracuse i New York og er også begyndt at male gadebilleder fra sin nye hjemby.

 

KunstBoxens faste kunstnere

Foråret og lyset mærkes også på den øvrige kunst fra de 13 faste udstillere i Kunstboxen. I landskabsmalerier finder man solens spil på træer og jorden, og i akvarellerne dukker de lyse felter op for at give lette stemninger. Glaskunsten med blomster, fade og figurer fanger lysets spil, og pilefletteren fremviser finurlige nyudklækkede fugle. Vores skind og læderkunstner har som noget nyt syet kunstbroderi på skind billeder, og de mange små spurve-lignende fugle på gren i kunstbeton står og ligner levende småfugle. Der er nye forsyninger af lyse hjemmevævede karklude og raku-kunstneren har ligeledes lavet nye brændinger.

Udstillingen kan ses fra 5. juli -29. september alle dage kl. 11:00-16:00 undtagen mandage.

Holde Jer opdateret via KunstBoxens hjemmeside eller kontakt KunstBoxen for yderligere informationer

 

Se mere på www.kunstboxen-mariager.dk

 

Adresse

Kirkegade 3

9550 Mariager

Åbningstider

05 Jul 20 / 29 Sep 20

tirsdagonsdagtorsdagfredaglørdagsøndag

11:00 - 16:00

Sidst opdateret af
Destination Himmerland