Skyland Beach Camp, Øster Hurup

Skyland, der skulle have været Nordens nye Beach Festival og ferieparadis, måtte som følge af Corona-krisen hurtigt sadle om og har nu lanceret deres PLAN B: Skyland Beach Camp. Skyland, der ligger på en 5-stjernet campingplads lige ud til Kattegat og kystens lækre sandstrande er klar til at byde jer velkommen til et sandt ferieparadis - nord for feriebyen Øster Hurup. 

 

Skal I holde ferie tæt på vand og hvide sandstrande? Nord for Øster Hurup ligger en fantastisk 5-stjernet campingplads med egen privatstrand. Her finder I den oplagte mulighed for en skøn ferie, fuld af fede outdoor aktiviteter og afslapning i et skønt område. 

Skyland, der i 2020 skulle have lanceret Nordens nyeste Beach Festival for unge (18+), har desværre måttet aflyse festivalen grundet Corona-krisen - men i stedet har de taget deres PLAN B i brug og lancerer nu Skyland Beach Camp. 

På Skyland Beach Camp kan I solbade på den 1 km lange sandstrand, udfordre vennerne i fede outdoor-aktivitet - på både land og i vand og så kan I sove som en drøm under Skylands smukke himmel i de lækreste tipier,

Der er topklasse toilet- og badefaciliteter, strøm på hele pladsen og street food for enhver smag mm. 

Skyland ligger, som nævnt i den nordjyske sommerby Øster Hurup - nord for Mariager Fjord og syd for Limfjorden, kun en halv times kørsel fra Aalborg - lige ud til det skønne hav Kattegat! 

Ønsker I jer fed ferie med sandstrande, fest og farver? Så skal I vende snuden mod Øster Hurup ved Himmerlands Østkyst! 

  

Hvornår? 

Skyland 2021 bliver afholdt over to omgange, 5 dejlige dage ad gangen, 14. juli – 18. juli & 21. juli – 25. juli. 

Skal I med?? Læs meget mere her! 

Grundet myndighedernes retningslinjer, vil der være begrænset antal pladser, så der er rigeligt med plads mellem hver telt og camp. Som det er nu, anbefales det, at man kun bor i telt med de personer man bor med til hverdag, og ikke laver en camp på mere end 10 personer.

 

Skyland = Himmerland 

Hvorfor navnet Skyland? Det er ganske enkelt! Skyland ligger jo i Himmerland. SKY betyder HIMMEL på engelsk, derfor: Skyland = Himmerland.