VisitNordjylland

Skøjtebane på C.W. Obels Plads (Aflyst)

I vintermånederne forvandler C.W. Obels Plads sig til et sandt skøjtemekka, hvor store som små kan slå sig løs og prøve kræfter med den anlagte skøjtebane, som skaber vinterstemning i hjertet af Aalborg.

Grundet Covid-19 har Sundheds- og Kulturudvalget set sig nødsaget til at aflyse Skøjtebanen på C.W. Obels Plads i år.

Vinterglæde i hjertet af Aalborg

Et middelmådigt stenkast fra hjertet af byen lægger den charmende C.W. Obels Plads, som med sin omfavnelse af små cafeer og indbydende restauranter danner den perfekte ramme for skøjtebanen. Hele vinterhalvåret skaber den grund til utalige grin og blåmærker og er et tilholdssted for alle skøjteglade mennesker – aalborgensere såvel som alle andre. Med de mange spise og drikke muligheder inden for rækkevide kan i nemt snuppe en dejlig kop kaffe eller en lækker frokost efter aktiviteterne på skøjtebanen. I julemånederne kan i kombinere en tur på skøjtebanen med et besøg på julemarkedet på Gammeltorv, som ligger ved siden af pladsen.

Traditionen tro

C.W. Obels Plads har i mange årtier skabt rammen for en romantisk skøjtetur eller et ydmygende kindkys med skøjtebanen og vil blive ved med at skabe nye minder i mange år i fremtiden. Aalborg Kommune har sat sig for at vedligeholde traditionen om en skøjtebane på C.W. Obels Plads og har faciliteterne for øje, så man skal ikke være bange for at banen ikke er i tip-top stand.  

Åbningstider

Her kan du finde skøjtebanens åbningstider, skøjteudlejning og hvor der er sæsonåbning.

Kontakt

Kontakt i lige uger - Aalborg Skøjteløberforening tlf.: 3030 1850

Kontakt i ulige uger - AaB Ishockey tlf.: 4053 6648