skip_to_main_content

Sankt Hans i Musikkens Hus

Musikkens Hus inviterer traditionen tro til stemningsfyldt midsommerarrangement med bevægende musik i Koncertsalen, båltale, –hygge og koncert på Musikkens Plads samt stort sankthansbål på fjorden.

I videoen kan man se stemningen på pladsen og hvordan det så ud sidst det blev holdt i 2019

Det bliver en lys og lun ode til midsommeren, når vi atter fejrer sommerens mest livsbekræftende tradition med bevægende musik i Koncertsalen og en skøn midsommertale af Rasmus Bjerg.

Vi byder velkommen til en sommeraften, hvor Phillip Faber, Aalborg Symfoniorkester, Nordjysk Pigekor og Klarup Pigekor på rørende vis vil lede os igennem årstidens elskede klassikere.

Søren Huss skulle have været med som solist, men grundet sygdom har han desværre måttet melde afbud til koncerten. Til gengæld er det lykkedes os at finde en fantastisk erstatning i form af Helene Blum & Harald Haugaard.

Om Helene Blum & Harald Haugaard

Danmarks folk-diva nr. 1 Helene Blum har sammen med violinisten Harald Haugaard etableret sig som nogle af de fineste fortolkere af den danske musiktradition, og de levendegør kulturarv på allerhøjeste kunstneriske niveau.

Duoen turnerer normalvis i USA i midsommeren, men grundet rejserestriktioner må de i år blive hjemme i Danmark – og ganske ekstraordinært er det derfor lykkedes os at sikre Helene Blum & Harald Haugaard til Sankt Hans-fejringen i Musikkens Hus. Det bliver kort sagt et musikalsk festfyrværkeri, som vi glæder os til at dele med jer!

Midsommertale af Rasmus Bjerg

Traditionen tro skal vi selvfølgelig høre en bevægende midsommertale denne aften. For at reducere antallet af gæster på Musikkens Plads bliver talen dog afholdt i selve Koncertsalen og af ingen mindre end skønne Rasmus Bjerg.

Info om COVID-19

Musikkens Hus tager situationen alvorligt og gæstens sikkerhed og tryghed er i højsædet. Læs mere om hvilke forholdsregler Musikkens Hus tager på deres hjemmeside.

Læs mere om Sankt Hans 2021 i Musikkens Hus…