Rumtosset - Utzon

Rumtosset

Foto: VisitAalborg
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Slotspladsen 4

9000 Aalborg

Kontakt

E-mail:info@utzoncenter.dk

Telefon:76905000

Med Rumtosset er Utzon Center blevet omdannet til et arkitektonisk eksperimentarium, hvor børn kan bruge alle sanser, fantasi og forstand.

Udstillingen er samtidig et legeland med en masse sjove rum, som primært er skabt af danske arkitekter. For eksempel er der et stort, interaktivt rum, hvor børnene selv kan tegne rum med lys og røg.

Der vil være en blanding mellem et periskop og kalejdoskop, hvor igennem børnene kan se omgivelserne på en ny måde. Der vil også være plateauer på op til syv meter og små landskaber, man kan klatre i. Oppe i højden vil der være Himmelhuset, som man kan tage en lille morfar i. Der er små laboratorier og værksteder i udstillingen, hvor man selv kan bygge og lave eksperimenter.

Breder sig i hele Utzon Center

Rumtosset breder sig rundt i hele Utzon Center og helt ud i den hyggelige gårdhave. Her er der opsat et bistade, hvor man kan kigge direkte ind igennem ruden og studere naturens små arkitekter.

På udstillingen er der bidrag fra følgende arkitektfirmaer: YOKE (CPH), COBE (CPH), ADEPT (CPH), JaJa (CPH), Reiulf Ramstad Arkitekter (Oslo) og Studio Poesis (Aalborg).

Læs mere om udstillingen Rumtosset på Utzon Center i Aalborg... 

Bemærk: I skolernes sommerferie holder Utzon Center også åbent på mandage.

Adresse

Slotspladsen 4

9000 Aalborg

Åbningstider

27 Jun 19 / 23 Feb 20

Tue, Wed, Thu, Fri, Sat, Sun

Følg på:

Relaterede produkter

Opdateret af: