
Restaurant Tabu byder på delikate og kompromisløse gourmetretter med fokus på lokale råvarer, og ikke mindst kærlighed til det nordjyske.
På Restaurant Tabu er konceptet er en fast onsdags- og torsdagsmenu, samt en fast fredags- og lørdagsmenu hvor der bliver skruet yderligere op for oplevelsen og valget af råvarer.
Tabu byder på nordjysk kvalitet
Den ægte kærlighed til nordjyske råvarer, lige fra hjemstavnen i Hirtshals og til syd for Limfjorden har præget Michael ”Miv” Pedersens karriere. I alt 62 TV-programmer i serien ”Mad med Miv og Møller” og en flot karriere som køkkenchef hos først Restaurant Glashuset, og sidenhen Restaurant Villa Vest i Lønstrup, har placeret Michael solidt i førerfeltet af nordjyske topkokke.
Restaurant Tabu har i 2019 særligt udmærket sig ved at vinde Bedst i Nordjylland, blive rosende omtalt i New York Times, samt ikke mindst at blive optaget i Michelin Guiden.
Forvent høj kvalitet og lange aftener med udsøgte smagsoplevelser på Restaurant Tabu, i centrummet af Aalborg.
Læs mere om Restaurant Tabu i Aalborg…
Vesterå 5
9000 Aalborg
Hovedret: > DKK 250
White Guide Danmark